Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Considerată un antibiotic 100% natural, banala ridiche neagră este o sursă importantă de vitamine A şi B, dar şi de calciu şi magneziu. Apreciată pentru conţinutul bogat de vitamina C, rădăcinoasa combate cu succes răceala, dar tratează şi probleme ale ficatului. 

Calculii renali sunt dizolvati in urma tratamentului intensiv cu suc de ridiche-neagra.

Da pe razatoare o radacina si stoarce sucul. Bea cate o jumatate de pahar in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de doua luni, scrie BZI.ro.

Citeste si: Leacul primăverii: Această plantă ține la distanță toți VIRUȘII!

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră. Drenarea ficatului si a vezicii biliare

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Drenarea ficatului si a vezicii biliare sunt printre principalele responsabilitati ale ridichii-negre, crescand cantitatea si fluiditatea biliara.

Suc de ridiche neagra -  Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii
Suc de ridiche neagra - Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii

Daca introduci in alimentatia ta ridichea neagra, fie si pentru cateva zile, intestinele vor trece printr-un proces de curatare foarte benefic.

Contraindicații ridiche neagră. Artroza

Artroza se atenueaza daca faci urmatoarea cura timp de trei saptamani: ia o ridiche-neagra mare si, dupa ce-ai spalat-o, da-o pe razatoarea mica, cu tot cu coaja, si las-o la macerat intr-un litru de vin alb sec,

timp de doua saptamani.

Citeste si: Lintea. Super-alimentul care îți prelungește viața! Ce este, de fapt, și cum se prepară corect

Agita sticla zilnic si strecoara amestecul inainte de folosire. Bea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, un pahar din acest sirop.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Probleme cu bila

Bila este eliminata mai rapid din organism in urma consumului de ridiche-neagra.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Astfel, este favorizata digestia, iar pofta de mancare creste datorita unei substante sulfurate pe care o contine aceasta leguma. De aceea, se recomanda in special persoanelor anemice si copiilor.

Suc de ridiche neagra -  Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii
Suc de ridiche neagra - Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii

Rahitism și scorbut

Rahitismul si scorbutul se vindeca in urma consumului de ridiche-neagra, datorita continutului sau bogat in vitamina C si iod.

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci mămăligă zilnic. Este complet incredibil

Aceeasi vitamina C tine racelile la distanta, intarind imunitatea organismului.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Tuse

Tusea isi gaseste sfarsitul in urma unui tratament cu sirop: intr-un vas de pamant, asaza un strat de felii subtiri de ridiche-neagra (necuratata de coaja), altul de zahar nerafinat si tot asa pana la gura vasului.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Lasa la macerat pana ce amestecul de ridiche si zahar formeaza un sirop gros, pe care-l scurgi si-l pastrezi intr-un recipient inchis ermetic.

Bea trei linguri dimmineata, pe stomacul gol, si doua linguri inainte de masa de seara, timp de 2-4 saptamani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Zilele iti vor fi mai fericite atunci cand consumi ridiche-neagra macar o data pe zi, pentru ca aceasta leguma din clasa cruciferelor este un afrodiziac renumit.

Citeste si: Remedii naturiste pentru respirația urât mirositoare! "Uneori, halitoza poate semnala ceva mai grav"

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră. Leac pentru acnee

Sulful continut de ridiche-neagra actioneaza impotriva acneei sub forma de masca de fata, preparata astfel: da ridichea pe razatoare, stoarce-o de suc si incalzeste piureul ramas.

Suc de ridiche neagra -  Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii
Suc de ridiche neagra - Ridiche neagra beneficii - Ridiche neagra cu miere - Ridiche neagra contraindicatii

Aplica masca pe zonele cu probleme ale fetei, stai asa cam 20 de minute, apoi clateste.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Tamponeaza tenul cu o discheta demachianta inmuiata in zeama de ridiche proaspat stoarsa. Dupa zece minute, clateste cu apa minerala neacidulata.

Citeste si: Avertismentul medicilor: Nu mai consumați scorțișoară dacă suferiți de aceste boli!

Contraindicații ridiche neagră. Reglarea glandei tiroide

Se pare că ridichea neagră conţine o substanţă care ajută la reglarea secreţiei glandelor tiroide.

Persoanele care suferă de hipertiroidism se pot trata cu această legumă pentru reglarea excesului de hormoni tiroidieni.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Un bun detoxifiant

Fiind o sursă excelentă de vitamine precum vitamina A, complexul de vitamine B, sursă de magneziu, calciu şi alte minerale, ridichea neagră este şi un bun detoxifiant.

În plus, aceasta stimulează funcţii hepatice şi eliminarea toxinelor din ficat. Cei care doresc o mai bună funcţionare a ficatului ar trebui să consume ridiche neagră cât mai des.

Citeste si: Așa faci cea mai bună cafea din lume. Secretul pe care trebuie să îl afli

Contraindicații ridiche neagră. Gripă și răceală

Sunt multe legumele care ne ajută să scăpăm de simptomele şi stările de rău atunci când ne gripăm sau răcim, însă niciuna nu este la fel de eficientă în tratarea lor precum este ridichea neagră.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Deşi nu se poate spune că este cea mai gustoasă, ridichea neagră conţine antioxidanţi în cantităţi semnificative şi ajută la tratarea unor afecţiuni ale organelor interne, dar este excelentă şi pentru păr sau piele.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un tratament care se poate face şi cu ceapă, dar care este mai eficient cu ridiche neagră, este tăierea legumei în două, apoi umplute jumătăţile cu miere sau zahăr.

Se lasă peste noapte, iar dimineaţa se bea siropul. Infecţiile sistemului respirator, dar şi senzaţiile de uscăciune în gât, dureri de cap şi altele specifice răcelii dispar.

Citeste si: Avertismentul medicilor: Nu mai mâncați banane dacă suferiți de această boală!

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații

Ridichea neagră poate provoca tulburări digestive, de aceea este indicat să se oprească consumul dacă dă arsuri la stomac.

Totuși, ridichea neagră este un afrodiziac recunoscut şi consumată regulat face minuni chiar şi acolo unde apetitul este foarte scăzut. De altfel, ridichea face poftă de mâncare, aşadar nu este recomandată în cantităţi mari în cure şi diete.

Mai mult, ridichea neagră poate trata scorbutul şi rahitismul datorită conţinutului mare de vitamina C. este, cu siguranţă, una dintre cele mai bune legume de iarnă.

Suc de ridiche neagră. Ridiche neagră beneficii. Ridiche neagră cu miere. Contraindicații ridiche neagră.  Ridichea neagră are şi efecte mai puţin plăcute, precum respiraţie urât mirositoare şi balonări, de aceea este bine să cereţi sfatului medicului înainte de a urma un tratament cu ridiche neagră.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si