Alina Elena Ciobanu a fost găsită fără suflare la finalul săptămânii trecute sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Alina l-a impresionat pe afaceristul Ionel Sandu din Vaslui când a obținut cea mai mare notă la examenul de Evaluare Națională.

Afaceristul din Vaslui a aflat atunci de povestea de viață tristă a Alinei și a decis să o ajute cu bani. Bărbatul a vorbit despre ultima conversație pe care a purtat-o cu Alina.

Ultimele mesaje ale Alinei cu afaceristul care o ajuta

„Timp de trei ani, lună de lună, m-am întâlnit cu Alina, cu care discutam părintește, o învățam să se ferească de droguri, de proxeneți, de oameni răi, să învețe bine.

Îi plăteam 700 de lei pe lună, chiria la cămin, plus 300 de lei bani de buzunar. Venea la mine, îmi arăta carnetul de note, învăța bine. 

Știu că își dorea ca, după clasa a XII-a, pe care o începea în toamnă, să intre la o postliceală sanitară, dorea să devină asistentă. I-am spus că o voi ajuta și sprijini financiar, pe toată perioada studiilor”, a povestit Ionel Sandu.

Citește și: VIDEO- Crima de pe litoral, analizată de psihiatri. Județul Vaslui, șocat de tragedie

Alina i-a transmis afaceristului din Vaslui în urmă cu două săptămâni, când tânăra a plecat să muncească la malul mării. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mă doare sufletul să vă spun că ultimul mesaj de la ea este de acum două săptămâni, când îmi spunea că lucrează pe Litoral și mă ruga dacă pot să o ajut

cu închirierea unei garsoniere, până ce rezolvă cu căminul. 

I-am răspuns că voi găsi o soluție, să nu-și facă probleme, urma să o ajut cu garsoniera, dar, iată, s-a întâmplat această nenorocire.

Personal, trăiesc o mare dramă. Alina ar fi putut ajunge unde și-a dorit, avea putere de muncă, era organizată, cuminte, serioasă. Într-o clipă de nebunie, colega ei i-a tăiat aripile. 

Nu-mi revin, nu pot să cred ce s-a întâmplat", a povestit afaceristul Ionel Sandu.

Alina va fi înmormântată joi, în rochie de mireasă. 

Omul de afaceri, Ionel Sandu, cel care o susținea financiar pe tânără încă din clasa a IX-a, a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre Alina, dar și despre ultima conversație pe care a avut-o cu aceasta înainte de vestea șocantă.

”În urmă cu trei ani de zile am văzut un articol în ziarul local Vremea Nouă, un articol legat de un copil care era bun la învățătură și ar fi trebuit să meargă la casa de copii pentru că părinții erau o familie destrămată. Părinții și rudele nu aveau posibilitatea să o mai țină nici într-un fel. Și atunci am decis pe loc să vorbesc cu acel reporter, să-mi spună cum stau lucrurile și am mers mai departe, am vorbit cu familia, cu copilul și cu reporterul.

Am făcut așa o mini ședință și mi-am luat angajamentul să o țin pe toți anii de liceu la școală, deci la internat toate cheltuielile care o să fie. Și asta am și făcut, deci în primul an, al doilea an, al treilea an”, a  spus afaceristul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Imagini din noaptea crimei de la Mangalia, surprinse de camerele de supraveghere. Ce a făcut Loredana după ce a abandonat cadavrul Alinei Ciobanu?

”Copilul, de altfel un copil foarte, foarte bun pentru că în fiecare an îmi venea cu carnetul de note, așa o răsplată a muncii ei, îmi arăta tot timpul notele. Eu am fost mulțumit de comportamentul ei, timpul în care mă întâlneam cu ea ca să îi dau bănuții îi spuneam părintește tot ceea ce trebuie să știe un copil care nu are părinți și care este expus la fel de fel, ceea ce se întâmplă în societatea noastră, droguri, proxenetism, prostituție și toate astea pentru că ea era o victimă sigură. Și atunci, tot timpul îi explicam cum stau lucrurile, anturaje, tot timpul și tot timpul m-a ascultat”,  a mai spus Ionel Sandu.

Autoarea crimei va sta după gratii cel puțin 30 de zile

Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă va sta după gratii cel puțin 30 de zile. Judecătorii au decis arestarea preventivă după ce și-a recunoscut fapta.

După ce şi-a omorât prietena, autoarea crimei i-a pus trupul în valiza victimei şi a chemat un taxi. Aceasta i-a spus taximetristului că în bagaj are cărți, încercând să explice motivul pentru care este atât de greu.

Camerele de supraveghere din oraș au surprins momentul în care fata transporta cadavrul în care se afla trupul victimei.

Citește și: „Am fost ținută captivă și torturată de soțul meu timp de 12 ani”. Femeia găsită goală și tunsă în cap rupe tăcerea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si