Alina, o româncă din Iași, și-a căutat mama naturală timp de 14 ani.

Miracolul s-a produs în toamna anului 2022, atunci când a reușit, în sfârșit, să o cunoască pe femeia care i-a dat viață. 

Iată cum a fost cea mai așteptată întâlnire din viața Alinei!

Citește și: Un tânăr născut în România, ajuns să locuiască în Texas, lansează un apel disperat: Tânăr născut în România, apel din Texas: „Vreau să o găsesc pe cea care mi-a dat viață“

Un adevărat miracol! O femeie din Iași care a fost abandonată la naștere și-a găsit mama naturală, după 31 de ani: „A fraierit-o să se culce cu el și așa am rezultat eu”

Un adevărat miracol! O femeie din Iași care a fost abandonată la naștere și-a găsit mama naturală, după 31 de ani: „A fraierit-o să se culce cu el și așa am rezultat eu”

[Sursa foto: Facebook]

O femeie din Iași și-a găsit mama naturală după 31 de ani

Tânăra a povestit că întâlnirea pe care o aștepta cu sufletul la gură s-a dovedit a nu fi atât de emoționantă pe cât și-a imaginat ea, din cauza faptului că entuziasmul s-a micșorat pe parcursul anilor în care a tot căutat-o.

Alina Elena Pâșu a fost dată spre adopție la vârsta de doi ani și a fost crescută de o profesoară de la Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Citește și: Cazul care a șocat o țară întreagă: Un bebeluș care a fost abandonat acum 2 ani printre gunoaie, va ajunge în custodia mamei biologice

Alina nu știa că este adoptată, dar undeva în adâncul sufletul ei a simțit mereu că legătura dintre ea și mama sa adoptivă nu este una foarte apropiată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La vârsta de 17 ani, bănuiala fetei s-a confirmat, iar de atunci românca a făcut tot felul de demersuri pentru a-și găsi părinții adevărați.

Citește și: Saveta Bogdan vrea să devină mamă la 77 de ani: ”Așa mi-am propus” Interpreta de muzică populară face declarații neașteptate

Cum a început Alina să își caute mama naturală?

În urmă cu 4 luni, Alina Elena Pâșu și-a cunoscut mama naturală, după 14 ani de căutări.

În luna septembrie a anului care tocmai ce a trecut, tânăra a postat un mesaj emoționant pe un grup de Facebook numit „Copiii niciodată uitați ai României”. Întâlnirea a fost emoționantă, dar Alina și-ar fi dorit să o cunoască mai devreme pe mama sa.

Citește și: Povestea emoționantă de viață a Adrianei Ionică. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra?

„Mi-am găsit mama, este din comuna Bălțați. Am înțeles că o soră de-ale mamei a contactat-o pe doamna care s-a ocupat de dosarul meu și așa am luat legătura cu ea. Eu zic că, într-un fel, e cam târziu.  Am încercat să fac demersurile când aveam 17 ani și 3 luni, dar nu aveam resurse, erau alte metode atunci și am renunțat. Acum am 31 de ani, sunt altfel, sunt matură, am un bebe, impactul nu a mai fost atât de mare, însă mama a plâns când m-a văzut.

Citește și: Ileana Sterp, certată DUR de mamele de pe Internet! Ce mesaj a putut să transmită sora lui Culiță înainte să nască: „Nu am considerat că ești mai puțin mamă”

La 17 ani, sigur, impactul ar fi fost mai mare, acum nu a mai fost emoția aia. Când mi s-a confirmat că sunt înfiată am plâns. Am cerut să-mi explice motivele pentru care m-a abandonat, dar mama adoptivă spune o chestie, mama mea naturală spune total altceva.  Pe cine să cred? Nu am unde să verific. Angajații de la căminul unde am fost lăsată e posibil să fie pensionați , bunici naturali nu am, au murit.

Citește și: “Majoritatea femeilor pot să facă asta!” Ileana Sterp, criticată după ce a discutat despre un subiect controversat în rândul mămicilor

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Într-adevăr, dacă putea și dacă voia, putea să mă caute, dar, din câte am înțeles de la ea, mama adoptivă i-a interzis.  Mama adoptivă neagă, spune că ar fi putut să vină să mă vadă. Adevărul nu am de unde să-l știu, le-am acceptat pe amândouă”,   a mărturisit Alina Elena Pâșu.

Alina mai are 3 frați

Tânăra a aflat că mai are 3 frați, dar încă nu i-a cunpscut. Alina i-a cerut informații mamei sale naturale în legătură cu tatăl său. Așa a aflat că, de fapt, ea este rodul unei aventuri de-o noapte.

„Mai am trei frați, dar sunt frați doar de pe mamă. Cu ei încă nu m-am văzut, poate mai încolo. Ei sunt mai mici decât mine. Nici pe tatăl meu nu am reușit să-l cunosc.  Mama mi-a spus că a mers la discotecă cu cineva, a fraierit-o să se culce cu el și am rezultat eu. Am înțeles că el nu a mai vrut să aibă de-a face cu ea, nu mai știe nimic de el”,   a declarat tânăra.

Citește și: Cum a încercat o adolescentă să-și scoată copilul din țară: Polițiștii de frontieră au fost cei care l-au găsit pe micuț

Alina a mai povestit că vorbește aproape zilnic cu mama sa naturală, îi trimite poze și chiar plănuiesc să se viziteze.

„Vorbim aproape zilnic prin mesaje, am și sunat-o de câteva ori. Ținem legătura, îi trimit poze cu nepoata. Partea proastă este că ea stă în Verona și nu vine prea des în România.  Eu m-am mutat în Timișoara, deoarece soțul și-a găsit aici un serviciu mai bine plătit și, fiind în concediu de creștere a copilului, am putut să ne mutăm cu ușurință.  Nu știu cât o să poată să vină mama naturală în Timișoara. A zis că o să mă viziteze, dar n-o forțez”,  a adăugat Alina Elena Pâșu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si