Bărbatul în vârstă de 31 de ani este cunoscut de către oamenii legii. Acesta are antecedente penale. În trecut a fost denunțat pentru diferite infracțiuni, inclusiv furturi. Bărbatul nu a fost încă repatriat în țara sa de origine.

Când a avut loc incidentul?

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, pe data de 19 iulie. Hoțul s-a apropiat nemilos de o româncă în vârstă de 19 ani.

Acesta i-a smuls geanta din mână cu violență. Imediat, bărbatul a început să fugă cu geanta în mână, gândindu-se că va scăpa de urmărirea carabinierilor.

Un african a furat geanta unei românce, în Italia. Ce surpriză a avut acesta, după ce a încercat să scape

Un african a furat geanta unei românce, în Italia. Ce surpriză a avut acesta, după ce a încercat să scape

În ciuda acestui lucru, ghinionul bărbatului a fost acela că, în momentul în care se afla pe străzile întunecate, a trecut pe lângă o gazetă a carabinierilor, aflați în zonă la acel moment. Oamenii legii au observat situația în plină desfășurare și au intervenit imediat pentru a-l prinde pe bărbat.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de un român. I-a cerut fostei iubite să se mai întâlnească încă o dată, apoi i-a furat mașina

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În momentul în care hoțul încerca să scape, carabinierii l-au oprit în urma unei confruntări de scurtă durată. Cu mult profesionalism, autoritățile l-au imobilizat pe bărbat și au recuperat geanta tinerei. Victima a avut parte de un sentiment de siguranță.

Ce s-a întâmplat cu africanul?

În urma acestor lucruri, hoțul a fost reținut pentru furt și violență. Mai mult decât atât, trecutul său infracțional a ieșit la iveală, lucru care ar putea agrava situația lui în fața legii.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili contextul jafului și pentru a afla dacă bărbatul de 31 de ani este implicat și în alte infracțiuni.

În urma acestui incident a fost evidențiată situația referitoare la siguranța în zonă. Intervenția rapidă a carabinierilor a dat dovadă de importanța prezenței și a acțiunilor forțelor de ordine în menținerea siguranței și protecției cetățenilor.

Citește și: Adolescentă româncă, dispărută în Italia. Familia a lansat un apel disperat pentru a o găsi pe Ana Maria: „Îmi e frică pentru fiica mea!”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si