Cel puțin 21 de persoane, printre care mai mulți tineri absolvenți, au murit marți într-un groaznic accident de autobuz care a avut loc în provincia sud-vestică a Chinei Guizhou. Autobuzul transporta studenți care se îndreptau către un examen de admitere la facultate și a căzut într-un lac din orașul Anshun, potrivit publicației Global Times.

Citeste si: Hidroxiclorochina administrată ”mult timp” nu previne forme grave de covid-19

Nu se cunoaște încă numărul exact de studenți urcați în autobuz. Din păcate, 21 de cadavre au fost recuperate, iar alte 15 persoane au fost salvate de la locul accidentului. Examenele de intrare în facultate din China au început astăzi după o amânare de o lună din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Inundațiile au făcut prăpăd în România. Cod roșu în vigoare marți, urmează alte vijelii

Imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere arată autobuzul care circulă cu viteză și brusc trece peste șase benzi de trafic și apoi prin gardul de pe marginea drumului. Cauza accidentului este încă neelucidată. Autobuzul a fost ridicat din lacul Hongshan într-o amplă operațiune de salvare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si