Pasagerii au povestit momentele ingrozitoare prin care au trecut atunci cand avionul a pierdut presiune si au picat in gol.

" Mi-am luat telefonul si am trimis un mesaj familiei sperând sa-l primeasca. Ne luam adio unii de la altii. A fost foarte suparator", spune o pasagera.

"Una dintre stewardese a inceput sa fuga pe culoar si la scurt timp au cazut mastile. Atunci toata lumea s-a panicat. Nimeni nu ne spunea ce se intâmpla", adauga pasagera.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Nivelul de panica era foarte mare din cauza comportamentului staff-ului. Ei tipau si plângeau", povesteste o alta pasagera.

"Stewardesa a inceput sa tipe: Urgenta, urgenta.

Erau isterici. Ne-au spus ca trebuie sa ne asezam in pozitia de aterizare fortata, dupa care nu au mai spus nimic, iar la cinci minute, au cazut mastile de oxigen" afirma un pasager.

" Siguranta pasagerilor este prioritara pentru noi. Air Asia Indonezia regreta incidentul neplacut", transmite purtatorul de cuvânt al companiei aeriene, care a mai precizat ca inginerii AirAsia verifica aeronava pentru a vedea ce a cauzat aceasta cadere brusca a avionului.

Aeronava, care zbura din Perth spre Bali, duminica, decolase de 25 minute cand a fost fortata sa se intoarca pe pista, din cauza unor probleme tehnice, scrie The Telegraph.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si