Un zbor TAROM care circula pe ruta Paris – Bucureşti a avut probleme tehnice, vineri seară, după ce aeronava a lovit păsări, transmite News.ro.

Citește și: VIDEO „Dintr-odată, avionul a plonjat”. Pasagerii aeronavei care a aterizat forțat la Bangkok, mărturii înfiorătoare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avionul a revenit pe aeroportul de unde a plecat imediat după decolare, transmite, sâmbătă, BoardingPass, site specializat în ştiri din aviaţie.

Problemă la unul dintre motoare pentru avionul TAROM

”Piloţii Boeingului 737-800NG TAROM care opera în seara zilei de 24 mai 2024 zborul RO384 Paris- Bucureşti au decis să revină pe aeroportul de origine imediat după decolare. Motivul? Problemă tehnică la unul dintre motoare, cauzată de un impact cu păsări”, a transmis, sâmbătă, BoardingPass.

TAROM nu a comunicat până în prezent date despre incident, arată News.ro.

Potrivit sursei citate, avionul, înmatriculat YR-BGJ, se află în continuare pe aeroportul Charles de Gaulle din capitala Franţei.

Un avion TAROM care se îndrepta spre București a lovit un grup de păsări

Un avion TAROM care se îndrepta spre București a lovit un grup de păsări

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si