J.R. Minton a spus „de ce nu își ajută soția” la treburile casei cum ar fi curățenia sau spălatul hainelor, și de ce nu o are grijă de copii. Răspunsul bărbatului a lăsat fără cuvinte milioane de utilizatori de pe platformă.

De ce nu își ajută soția?

J.R. Minton este șofer la UPS Texas. Bărbatul a explicat într-un videoclip postat pe platforma TikTok de ce nu contribuie la treburile casnice alături de soția sa și de ce nu ajută la creșterea și educația copiilor lor.

„Nu o ajut pe soția mea să gătească. Nu o ajut să curețe, să spăl rufele, să am grijă de copii – nimic din toate astea”

Clipul postat de bărbat a ajuns viral în scurt timp și a strâns aproximativ șase milioane de vizualizări. Potrivit Today, bărbatul de 32 de ani a explicat de ce nu face toate aceste lucruri.

Citește și: VIDEO- Tragedie lângă Timișoara. Un bărbat a fost ucis de cerbul pe care îl îngrijea

Pentru că fac ceea ce ar trebui să fac ca tată și soț”, a spus Minton.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 „ Gătesc, fac curat, spăl rufe. Am grijă de copii. Nu o pot „ajuta” pe soția mea să facă acele lucruri, pentru că aceste lucruri sunt de fapt și treaba mea”, a răspuns bărbatul. 

Bărbatul a fost lăudat și apreciat pentru modul în care gândește și pentru cum a ales să trateze acest subiect, tot mai întâlnit în ziua de azi.

Citește și: VIDEO- Afacere de succes în satul părintesc. Au dat traiul de la oraș pe liniștea satului

O femeie a remarcat că nici măcar nu-și poate determina soțul să facă nici cele mai ușoare lucruri în locuință. Minton și soția sa, Brittany, au patru copii mici cu vârste cuprinse între unu și 7 ani. Cei doi își împart treburile și responsabilitățile și se ajută în orice fel de situație.

Aproape totul despre stilul meu de părinte este în ciuda a ceea ce am văzut când eram copil”, declară Minton.

Minton a decis să facă lucrurile altfel. Bărbatul este de părere că treburile pe care le face în locuință nu ar trebui să fie un ajutor pentru partenera sa, ci că este un lucru normal motivând că responsabilitățile trebuie împărțite în mod egal.

Citește și: Tată și fiică în conflict deschis. Dogan se confruntă cu o problemă nerezolvată din trecut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si