Tragedie pe o stradă din localitatea Munteni. Un bărbat care a traversat neregulamentar strada a fost lovit de un autoturism și a murit.

Citește și: Gestul șocant al unui șofer: a intrat cu mașina într-un hotel central

Din verificările preliminare, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul care conducea avea direcția de deplasare dinspre Tecuci și a accidentat un bărbat de 60 de ani.

Echipajul de la Ambulanţă care a sosit la faţa locului a constatat decesul pietonului, care va fi preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: O femeie și fiul ei au fost răniți în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni

O femeie și fiul ei au fost răniți în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni

O femeie și fiul ei de 14 ani au fost răniți, luni seară, în timp ce traversau strada, în Râmnicu Sărat. Șoferița are vârsta de 72 de ani. O șoferiță de 72 de ani a accidentat o mamă și pe fiul ei, aflați în traversare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Cinci morți și zeci de răniți, după ce un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni

Femeia are vârsta 34 de ani, iar minorul 14 ani. Pietonii au fost preluați de o ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și:  Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

O fetiță de 7 ani a ajuns în stare de inconștiență la spital după ce a fost  lovită pe trecerea de pietoni  de un șofer de 30 de ani. Accident dramatic a avut loc într-o localitate din județul Arad. 

Citește și:   Razie de amploare printre taximetriști, în București. Zeci de șoferi băuți sau drogați la volan au rămas fără permise de conducere

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si