"Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apelul unic 112, despre faptul că o persoană a fost înțepată de o insectă și ar fi decedat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 44 de ani, din comuna Crasna, în timp ce se afla în curtea locuinței unei persoane din aceeași localitate a fost înțepat de o insectă (bondar) și a decedat la scurt timp.

Citeste si: O femeie din Vâlcea a murit, după ce a fost înțepată de un bondar

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, însă din păcate a fost constatat decesul bărbatului.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj citați de presa locală.

Caz asemănător în Vâlcea, unde o femeie a murit după ce a fost înțepată de o albină

Un alt caz asemănător a avut loc în Vâlcea, unde o femeie a fost înțepată de o albină, iar femeia a intrat în șoc anafilactic.
Medicii ajunși la fața locului au declarat decesul, femeia pierzându-și viața în urma unui șoc anafilactic.

Medicii spun că înțepătura de bondar este mai periculoasă decât cea a unei albine.

Un alt bărbat din Iași a murit înțepat de albină

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Ion Neculce din județul Iaşi, a decedat, la scurt timp după ce a fost înţepat de o albină.

Citeste si:  Detalii șocante din accidentul cu Maserati în care și-au pierdut viața trei tineri. Cine erau victimele

Bărbatul a intrat în șoc anafilactic după o înţepătură de albină, transmite presa locală. Potrivit SMURD Iași,   echipajul medical de urgență a găsit pacientul inconştient.   În timpul mobilizării şi introducerii acestuia în ambulanţă pacientul a suferit un stop cardio respirator și nu a mai putut fi resuscitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si