Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a ramas fara chip dupa ce a fost atacat de tigru. Uite cum arata - Imagini tulburatoare

In urma cu 23 de ani, un barbat a ramas aproape fara chip dupa ce un tigru l-a atacat. A suferit mai multe operatii estetice de reconstructie, insa fara rezultat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat, in varsta de 45 de ani, din Bangladesh, a ramas fara fata dupa ce un tigru l-a atacat. De-a lungul anilor, a incercat sa isi refaca chipul, insa, operatiile nu au avut succes.

Acum, o echipa de medici din Dhaka ii ofera o noua speranta. Hashmot Ali isi ascunde fata de mai bine de 23 de ani si spera din tot sufletul ca medicii sa ii redea chipul inapoi, scrie Daily Mail.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Am o nevoie disperata sa imi repar fata. Vreau sa imi traiesc viata cu mandrie.

Nu vreau sa ma mai ascund in spatele unei masti. M-am ascuns destul, vreau sa traiesc cu mandrie langa copiii mei", a spus el.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI