Un timișorean în vârstă de 40 de ani a avut parte de un sfârșit teribil. El s-a electrocutat în timp ce făcea duș, scrie presa locală.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un necunoscut sună la ușă și lovește cu sabia de samurai

Din primele date, se pare că omul făcea un duș când s-a petrecut nenorocirea, informează Opinia Timișoarei, iar electrocutarea s-ar fi produs din pricina instalației de la un boiler defect.

Citește și: O tânără de 18 ani a pierit cu doar o săptămână înainte de a-și împlini visul din copilărie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia a fost cea care a dat alarma, după ce bărbatul, care locuia singur, nu a mai răspuns la telefon. Oamenii l-au găsit prăbușit în baie, iar medicii nu ay putu decât să constate decesul.

Ce a transmis IPJ Timiș

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis luni seara un comunicat de presă în care au precizat circumstanțele incidentului tragic.

„La data de 18 septembrie a.c.,

în jurul orei 18:51, polițiștii Secției 4 Poliție Timișoara au fost sesizați despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timișoara. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani", a comunicat poliția timișoreană.

Citește și: Anna Andrea a murit după un lifting facial și o operație de liposucție. Fiica îndoliată a femeii, în stare de șoc

Potrivit IPJ, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști pentru a stabili cu precizie cauza morții, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Regionale a Poliției Transporturi Timișoara în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor de urmare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si