Cei doi soți din Mureș au fost găsiți fără suflare în propria casă, chiar de fiul acestora.

Soți găsiți morți în casă de propriul fiu

Femeia și bărbatul aveau vârste de 77 și 92 de ani. Potrivit informațiilor, femeii i s-ar fi făcut rău într-o seară după ce a făcut baie și s-ar fi prăbușit. Soțul acesteia nu ar fi putut să o ajute, iar dimineața, cei doi au fost găsiți fără suflare.

Cel care i-a găsit decedați a fost chiar fiul acestora. Panicat, bărbatul a alertat de urgență autoritățile.

Citește și: Accident teribil în județul Timiș! Un tânăr de 21 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Imagini teribile de la fața locului

În legătură cu posibilitatea ca cineva să le fi făcut vreun rău, vecinii nu doresc să ia în calcul această versiune, deoarece, spun ei, că erau oameni cumsecade și se înțelegeau bine cu toată lumea.

Cauza morții celor doi, elucidată după autopsie

Se pare că misterul morții celor doi s-a elucidat abia după autopsie. Anchetatorii spun că cei doi soți ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon, dar și înghețați.

ambulanta

Ambulanță

[Sursa foto: ambulantacovasna.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată, polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Român găsit fără suflare la câteva ore după ce a ajuns în Italia

Un bărbat român, tată a 5 copii, a fost găsit mort în Italia la câteva ore după ce a ajuns.

Acesta venise în străinătate pentru a oferi un trai mai bun familiei sale.

Citește și: Gripa aduce România în pragul unei noi epidemii! Medicii fac față cu greu pacienților bolnavi

Trupul său a fost descoperit fără viață în Bergamo. Apropiații acestuia sunt în stare de șoc, mai ales pentru faptul că bărbatul își petrecuse sărbătorile de iarnă acasă, în Durnești, județul Botoșani. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru moment nu se cunoaște cauza morții bărbatului. Bărbatul nu era cunoscut ca având probleme de sănătate, iar autoritățile italiene au început cercetările în acest caz.

„În urmă cu 4 zile, a plecat la muncă spre Bergamo-Italia. Imediat ce a ajuns și-a anunțat soția că este bine. După câteva ore, a fost găsit decedat în casa care i s-a pus la dispoziție. Acasă în România, soția rămasă cu cei 5 copii nu-și permite să suporte costurile de repatriere, înmormântare  ”, a declarat Asociația Nectarie & Prietenii, conform  Botoșani News.

Asociația a venit în sprijinul familiei grele încercate, formată din Maria (3 ani), Iliuță (9 ani), Ionuț (15 ani), Andrei (17 ani) și Georgiana (19 ani).

Cheltuielile repatrierii românului s-au ridicat la 2.400 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si