Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Timis a fost taiat cu drujba, in timpul unui scandal cu un constantean

Proprietarul unui bar din comuna Tomnatic, din judetul Timis, l-a taiat cu drujba pe un consatean dupa ce a avut un conflict cu acesta, potrivit Sursa de Vest.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce s-au certat si s-au luat la bataie, proprietarul localului si-a iesit din minti cand a vazut ca celalalt barbat l-a amenintat cu o sapa.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de Politie si o ambulanta care l-a transportat pe barbatul ranit la spital.

Starea acestuia este momentan stabila, acesta avand rani grave doar la nivelul bratelor.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu a declarat ca un dosar penal pentru lovituri si alte violente a fost intocmit.

“In urma unui conflict izbucnit intre patronul unei soceitati comerciale si un cetatean de 36 de ani de pe raza comunei Tomnatic,  acesta din urma l-a amenintat cu o sapa de lemn pe celalalt barbat.

La un moment dat, patronul societatii comerciale, in varsta de 46 de ani,  l-a taiat cu o drujba, in zona mainilor si a spatelui, pe celalalt. in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru loviri si alte violente, iar patronul a fost retinut pentru 24 de ore”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Ionut Sarbu.
 

Sursa de Vest.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI