Close sidebar
Close sidebar

Un barbat s-a predat politiei pentru ca si-a ucis fiica in urma cu 12 ani. I-a pastrat trupul intr-un sac de gunoi pe care il cara peste tot cu el

Un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere intrand intr-o sectie de politie cu cadavrul fetitei sale intr-o punga, pe care a ucis-o in urma cu 12 ani. Incidentul a avut loc in Taiwan.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ofiterii de politie au declarat ca au ramas socati cand barbatul in varsta de 43 de ani s-a predat politiei pentru o crima comisa in 2005. Acesta a dus cu el cadavrul fetitei sale de o luna intr-o punga, despre care spune ca a ucis-o din greseala. Si-ar fi pierdut temperamentul si a lovit-o neintentionat pe fetita pentru ca nu se opera din plans.

El a declarat politistilor ca s-a “panicat” si nu a stiut ce sa faca, asa ca i-a pus trupul intr-o punga pe care a asezat-o sunt patul in care dormea impreuna cu sotia lui. Apoi si-a mitit sotia ca mama lui a luat fetita sa o creasca singura si ca nu o poate aduce inapoi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Doi ani mai tarziu, sotia lui a mai adus pe lume o fetite, despre care ar fi dormit in acelasi pat cu ramasitele surorii ei, timp de 9 ani. Cei doi au dvortat in 2013.
Acesta a mai declarat ca dupa divort a inceput sa lucreze in diferite locuri si lua cu el peste tot trupul micutei, noteaza Daily Mail.

Acesta a mai spus ca o stire recenta despre un copil omorat de parinti i-a dat curaj sa mearga la politie si sa spuna adevarul. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI