Un bărbat australian pe nume Danny McCubbin, în vârstă de 68 de ani, și-a cumpărat o casă în Italia cu doar 1 euro. Aceasta a fost o promoție pentru a atrage oamenii să se mute în zonă.

La scurt timp, el a fost nevoit să o vândă înapoi.

Citește și: Un bărbat a aruncat pe geamul mașinii 200.000 de dolari, pe o autostradă din SUA. Reacția poliției, după ce ceilalți șoferi au „curățat” locul în mai puțin de o oră

Motivul pentru care a trebuit să-și vândă casa, după ce a cumpărat-o

Bărbatul a plecat din Regatul Unit pentru a-și cumpăra o casă în Italia cu doar 1 euro. Din nefericire, el a fost forțat să o vândă înapoi, deoarece renovările nu au putut fi realizate la timp. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a cumpărat o casă în Mussomeli, Sicilia, unde a fost lansată campania „Cazul 1 euro”, pentru a încuraja străinii să meargă să populeze zona, potrivit  Mirror.

Citește și: Un chinez și-a revendicat premiul la loterie, îmbrăcat ca un personaj din desene animate. El a câștigat 30 de milioane de dolari și nu a vrut ca familia lui să știe

Bărbatul era atras de frumusețea zonei și a considerat că nu poate rata o asemenea ofertă. Visul său a fost a fost cât pe ce să fie ruinat, deoarece nu și-a putut renova noua locuință la timp, în termen de treii ani de la cumpărare. Condiția este absolut necesară pentru a deține o proprietată complet.

„A fost visul meu"

Așadar, bărbatul a vândut casa înapoi agenției de unde a luat-o, care a scos-o la vânzare din nou.

Norocul l-a urmărit în tot acest timp, dar avea să iasă la suprafața mai târziu. El a reușit să își ia casa înapoi, în care locuiește astăzi.

Citește și: FOTO/VIDEO- O femeie a stat 500 de zile într-o peșteră, fără a avea contact uman: „Nu m-am mai atins de apă de un an și jumătate”

„Campania caselor de 1 euro a fost ceea ce m-a adus în oraș în primul rând. A făcut parte din visul meu – să mă mut undeva unde costul vieții nu era la fel de mare. Nu aș fi putut să fac niciodată asta în Londra", a spus el pentru  Yahoo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si