Nenorocirea s-a intamplat  in timp ce barbatul in varsta de 78 de ani statea de vorba cu mai multi  vecini ,  in fata blocului.Asa cum obisnuia  sa faca in fiecare zi. Numai ca, de data aceasta,  mai multe bucati din fatada  cladirii  s-au desprins si l-au lovit pe batran  in cap si la mana stanga.


"Erau niste cetateni care stateau la umbra, pe caldura asta acum si a cazut niste tencuiala si a lovit pe cineva"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Statea la scara, la umbra si deodata s-a trezit cu... Asta a fost tot. Noi am zis ca s-a spart un geam si am iesit pe balcon si cand l-am vazut cu aia in cap, am inlemnit. Am plecat jos si am chemat salvarea"

 

Barbatul s-a ales cu capul spart si cu o rana grava la mana stanga,insa este bucuros ca a scapat cu viata.El

sustine ca palaria l-a salvat.
 
"Daca nu aveam palaria, era mai rau. In cap mi-a pus 16 copci, aici"




Barbatul nu are de gand sa ceara socoteala nimanui pentru ce i s-a intamplat. Ii multumeste lui Dumnezeu ca a scapat cu viata si  a decis sa nu se mai  dezlipeasca  de palaria norocoasa.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si