Close sidebar
Close sidebar

Un bolnav psihic a atacat un barbat si i-a furat telefonul mobil

Un barbat din Giurgiu a fost lovit cu pumnul in fata de un bolnav psihic. Ba mai mult, agresorul i-a furat si telefonul mobil. Incidentul a avut loc, marti, in fata unul bloc din Giurgiu.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresorul este un barbat de 34 de ani, cunoscut pentru problemele sale psihice. Dupa noua ore de cautari, jandarmii au reusit sa-l prinda.

Asupra sa a fost gasita si carcasa telefonui mobil sustras prin violenta. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, tanarul a devenit agitat, a inceput sa tipe, fiind imobilizat si condus la sediul Politiei pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, potrivit Giurgiuveanul.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Politistii l-au condus pe agresor la Unitatea Primiri Urgente Giurgiu, de unde acesta a fost trimis cu ambulanta la un spital pentru bolnavi cu afectiuni psihice din Bucuresti.

Tanarul avea antecedente medicale, fiind internat de mai multe ori in spitale de psihiatrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI