James Martin a cerut "interzicerea" unui ingredient culinar de bază. Celebrul bucătar, în vârstă de 50 de ani, a numit margarina "oribilă" și "la două elemente distanță de plastic" și a cerut ca aceasta să fie eliminată din magazine.

”Margarina ar trebui să fie interzisă”

Fostul prezentator al emisiunii Saturday Kitchen a spus că oamenii nu sunt conștienți de ingredientele "ascunse" din margarină.


El a declarat pentru The Sunday Post: "Margarina ar trebui să fie interzisă. Este o chestie îngrozitoare, îngrozitoare, este la două elemente distanță de plastic, este o chestie îngrozitoare. Este vorba de mâncarea gata preparată, de mâncarea la pachet, de sarea ascunsă, de grăsimile ascunse. Aceasta este problema în această țară".

James Martin - bucătar

James Martin - bucătar

[Sursa foto: James Martin - Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citește și: De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit pe internet? „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Martin a adăugat că preferă laptele, untul și smântâna cu grăsime integrală, deoarece este un "copil de fermier".

El a adăugat că în casa lui nu a existat lapte semidegresat în copilărie. "Asta este problema în această țară. Nu este vorba de untul din calupul de unt sau de untul pe care îl pui pe pâinea prăjită", a adăugat el.

James Marin a scris o carte de rețete

După ce a părăsit emisiunea Saturday Kitchen de la BBC după un deceniu în care a condus emisiunea, Martin s-a mutat la ITV și a devenit gazda emisiunii James Martin's Saturday Morning în 2017.

În altă parte a interviului, Martin și-a amintit de încercarea sa de a-și face singur pachetele de prânz când era tânăr.
"Aveam pâine albă feliată cu unt și piure de banane cu un Cadbury Flake pe ea, o presam și o înfășuram în folie alimentară", a spus el.

"Apoi ajungeai la ora prânzului și ar fi arătat- când era scoasă din folia alimentară- aproape ca o minge de tenis. Ar fi fost toate adunate împreună. Dar reușeai să o mănânci. Nimeni nu a vrut să facă schimb cu mine, dar a fost corect", a spus amuzat acesta. Martin și-a lansat acum propria carte de bucate intitulată Unt, în care a împărțit 130 de rețete care conțin ceea ce el sărbătorește ca fiind "cel mai bun ingredient din lume".
În prefața cărții, el a scris că, adesea, "luăm de bun" untul care leagă rețetele între ele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si