Proprietarul dorea să își recupereze talonul, după ce a fost prins fără ITP, așa că a ajuns la RAR. Pentru a-l putea recupera, acesta a fost nevoit să meargă la RAR pentru inspecția tehnică. Astfel, în timpul verificărilor, inginerii au descoperit un buton secret, dar el nu s-a gândit că va fi prins în flagrant.

Citeste si: Când trebuie puse cauciucurile de iarnă. Ce spune legea

"Posesorul acestui autovehicul a venit la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut pentru lipsa ITP. Până aici, nimic anormal am putea spune, cu excepția faptului că a circulat fără inspecția tehnică periodică valabilă. Si cu excepția lipsei filtrului de particule (DPF).

Și cu excepția prezenței unui sistem de tipul “exhaust cut-off”, care putea fi activat cu telecomanda din torpedou. Practic, această improvizație face ca evacuarea gazelor și a sunetului să se facă înainte de toba finală.

Citeste si: Un bărbat a găsit o perlă rară într-o porție de scoici. O astfel de bijuterie valorează mii de dolari

Lipsa filtrului de particule (DPF), combinată cu schimbarea fluxului normal al evacuării, nu mai asigură încadrarea în norma de poluare specifică acestui autovehicul și reprezintă o modificare neomologată adusă sistemului de evacuare. Pe scurt, motiv de respingere la inspecția tehnică periodică", se

arată într-o postare pe pagina de Facebook- Registrul Auto Român Oficial.

Citeste si: Un șofer din Caraş-Severin a fost respins de două ori în câteva zile când a mers cu mașina la ITP. Bărbatul rezolvase defecțiunile autoturismului cu bandă de izolat

Un șofer a fost respins la ITP de două ori în câteva zile

Un şofer din Caraş-Severin a fost respins de două ori în câteva zile atunci când a mers cu autoturismul său marca Mercedes la ITP.

Bărbatul rezolvase defecțiunile mașinii cu bandă de izolat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Şoferul cu pricina a ajuns în urmă cu câteva zile la RAR Caraş-Severin cu autoturismul să marca Mercedes pentru efectuarea inspecţiei tehnice periodice. Din păcate pentru acesta, maşina a fost respinsă din cauza unor defecţiuni, printre care şi sistemul SRS (airbag), senzorul acesta fiind aprins în bordul maşinii.

Citeste si: Impozit auto 2022: Cât vom plăti la anul?

Câteva zile mai târziu, bărbatul s-a prezentat din nou la RAR şi a precizat că a rezolvat defecţiunile, însă reprezentanţii Registrului Auto Român au descoperit că șoferul nu a făcut altceva decât să acopere cu bandă de izolat erorile din bord.

,,În urmă cu câteva zile, autovehiculul din imagini a fost adus la RAR Caraș-Severin pentru efectuarea ITP, dar a fost respins. O să înțelegeți imediat de ce. Astăzi, proprietarul s-a prezentat din nou cu mașina la RAR, după ce a “remediat” neconformitățile constatate.

În continuare, explicațiile foto:

Foto 1 – aparent, un panou de bord care nu indică nicio defecțiune, poate doar puțină bandă de izolat în plus;

Foto 2 – colegii noștri au o vagă bănuială că banda de izolat ascunde un mic secret;

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Cele mai spectaculoase autoturisme de lux, admirate în deschiderea Salonului Auto din Capitală

Foto 3 – bănuiala se confirmă;

Foto 4 – am descoperit ce ascundea banda de izolat.

Autovehiculul a fost din nou respins la ITP.

Urmariti-ne pagina pentru mai multe trucuri despre cum descoperim neconformitățile autovehiculelor pe care le verificăm!", se precizează în postarea de pe pagina de Facebook- Registrul Auto Român Oficial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si