Un celebru cântăreț de la noi a trecut prin momente de coșmar după ce a primit un diagnostic teribil. Medicul oftalmolog i-a spus ca poate orbi din cauza unei afectiuni oculare.

Inițial a fost diagnosticat gresit, cu hemoragie vitreana. A început de urgență un tratament, dar fără efect. Apoi, Mihai Priescu a ajuns la un renumit medic din Italia ca să-și rezolve problema oftalmologica, însă, riscul operației i-ar fi pus în pericol vederea.

Primul diagnostic primit de cântăreț a fost unul eronat, deoarece acesta a urmat tratamentul pentru o boală de care acesta nu suferă.

Citeste si: Accident groaznic la Iași. Cântăreața Mișa Mora, la un pas să își piardă viața

„Incepusem sa vad încețoșat. Au trecut câteva zile și nu observam nici-o schimbare în bine. Am hotărât să merg la un doctor oftalmolog, am făcut asta, iar diagnosticul era „hemoragie vitreana”. Asta însemna că la recomandarea medicului, ar fi trebuit să renunț la una din pasiunile mele: sala de forță. Mai mult, îmi spusese ca risc sa rămân fara vedere. Am fost șocat în momentul ala! Am început tratamentul și după câteva zile bune nu simțeam nici-o îmbunătățire a vederii”, a declarat Mihai Priescu.

De ce boală suferă Mihai Priescu

Făcând mai multe investigații, Mihai Priescu a fost diagnosticat cu keratoconus de gradul 2 la ochiul drept, o deformare a corneei.

Imediat ce a aflat de ce boală suferă, artistul a început tratamentul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După primul diagnostic pus greșit, cântărețul a vizitat mai mulți medici unde a aflat ca are keratoconus de gradul 2 la ochiul drept, o deformare a corneei. Cântărețul a început un tratament pentru a stopa evoluția bolii si are nevoie de transplant de cornee.

Mihai riscă să rămână orb

Riscurile la care s-ar supune unei operații sunt foarte riscante, Mihai a fost atenționat ca ar putea ramane orb. După numeroase investigații, medicii au hotărât ca artistul sa poarte la ochiul drept o lentilă semidura care să-i atenueze din efectele afecțiunii.

Mihai Priescu în sala de forță

„Medicul mi-a spus ca am keratoconus de gradul 2 la ochiul drept. Am ajuns și la București, la doua clinici foarte bune, dar diagnosticul a fost același, keratoconus! Am început un tratament numit „crosslinking” pentru a stopa evoluția bolii. Ca sa rezolv aproape definitiv această problemă, era nevoie de un transplant de cornee. Am ajuns și la un renumit doctor din Italia, sperând la un tratament mai simplu. După lungi investigații, s-a hotărât sa port la ochiul drept o lentilă semidura care ajuta foarte mult.  Nu am primit restricții vis a vis de accesul meu în sala de forță, așadar sunt bucuros ca primul medic care m-a consultat și îmi dăduse verdictul dur de a „uita” ca există sală de forță, s-a înșelat în privința asta”, a mai spus cântărețul.

Keratoconusul ochiului este o boală destul de gravă, care se manifestă sub forma de deformare progresivă a corneei. În acest caz, acesta din urmă are o formă conică. Inițial, celulele unui singur strat al corneei sunt distruse, ca urmare a căror rigiditate scade drastic. Apoi, datorită faptului că lichidul intraocular se presează pe el, se formează în exterior o proeminență a corneei. Keratoconus duce, în cazuri rare, la orbire completă, sau poate duce la o reducere semnificativă a vederii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” dă vești despre starea critică de sănătate a mamei sale: „Dumnezeu să fie lângă ea!”

Mihai Priescu, o nouă colaborare cu Claudia Puican și Armin Nicoară

Cand nu e în sala de sport, el este la înregistrări și filmari. Mihai Priescu a lansat, recent, melodia „Unul pentru altul noi suntem făcuți”, alături de Claudia Puican și Armin Nicoară.

Mihai Priescu alături de Claudia Puican și Armin Nicoară

"În urmă cu un an de zile, am avut o colaborare cu Armin și Petrica Nicoară, iar melodia a fost destul de apreciată! Între timp s-a dezvoltat o prietenie între noi, vorbeam destul de des, mergeam împreună la anumite filmări! Din discuție în discuție am hotărât să facem o colaborare alături de Claudia Puican. Am așezat câteva idei pe foaie, apoi am luat drumul studiului de înregistrare, iar mai apoi celui de filmare. În urmă cu ceva timp an postat pe canalul de YouTube al lui Armin Nicoară primul duet alături de Claudia. Piesa se numește" Numai din cauza ta" si am primit foarte multe aprecieri vis a vis de ea, dar și de cuplul muzical nou care se năștea odată cu lansarea acestui videoclip muzical. ”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si