Un obiect metalic de dimensiuni neobișnuit de mari a fost identificat pe o plajă din vestul Australiei. Locuitorii din Green Head, o localitate situată la aproximativ 250 km nord de Perth, au găsit obiectul și au alertat autoritățile statale și federale.

Se consideră că acest obiect prezintă un pericol și în prezent se desfășoară o investigație. Oamenii legii le-au cerut cetățenilor să nu se apropie de zona în care se află obiectul.

Citește și: Marcel Ciolacu, anunț despre demisia Gabrielei Firea: „Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Dorim să reasigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diverse agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului", au transmis oamenii legii prin intermediul unui comunicat, notează jurnaliștii de la BBC.

Ce este obiectul misterios găsit în Australia

Rezidenții din apropriere au povestit că obiectul de metal are aproximativ 2,5 metri lățime și o lungime între 2,5 și 3 metri. 

Geoffrey Thomas, un expert în aviație, a speculat că obiectul ar putea fi un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian în ultimele 12 luni.

Citește și: Circulație blocată pe Calea Dorobanților din București. Un stâlp și un copac s-au prăbușit la pământ

Agenția spațială din Australia a admis că obiectul ar putea fi căzut de la un "vehicul de lansare spațială" și a declarat că va contacta alte agenții spațiale din întreaga lume.

De asemenea, au apărut speculații că obiectul ar putea fi legat de un avion dispărut în anul 2014 pe coasta de vest a Australiei, cu 239 de pasageri la bord. Cu toate acestea, Thomas a exclus această ipoteză.

Citește și: Sute de blocuri vor rămâne fără apă caldă începând de luni. Lucrările de modernizare și reparații sunt principalele cauze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si