Are balta peste! Si nu orice balta, ci una care a rasarit peste noapte pe strada principala din satul bihorean Shilindru.

Partida de pescuit s-a repetat a doua zi. De data asta, la copca!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

S-au inarmat cu cateva undite si o barca pneumatica si au pus-o de-un concurs de… pescuit. Cel mai norocos a fost nea' Gheorghe, care a prins cateva bucati de babushca.

Strada principala a fost asfaltata inainte de alegerile din 2016. Nu in totalitate. Asa se face ca 30 de familii se scufunda in noroiul care depaseste glezna. Trotuarele lipsesc asa ca cizmele de cauciuc sunt o necesitate, iar soferii care se incumeta sa intre cu masinile pe strada risca sa se aleaga cu avarii serioase.

Patru sute de metri din soseaua principala au ramas neasfaltati, iar in aceste conditii drumul este impracticabil. Localinicii se plang ca, la fiecare ploaie mai puternica strada se transforma in albie de rau, lunga de 150 de metri, lata de patru sau cinci metri si adanca de 30, 40 de centimetri.

Cei peste o mie de localnici sunt cu atat mai revoltati cu cat strada principala este singura din sat asfaltata.

Si ea, partial! Primarul spune ca n-a reusit sa finalizeze lucrarea din lipsa de… muncitori.

Edilii spun ca localnicii mai au de asteptat cel putin un an pana vor pune piciorul pe asfalt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si