Pompierii aradeni au fost solicitati sa intervina la o gospodarire din satul tipari, unde proprietarii au anuntat ca arde un depozit de fân si o anexa in care erau tinute animale, fara sa fie

anuntate si victime.

Ulterior, familia a anuntat ca un baietel de cinci ani a fost ranit in incendiu, iar la fata locului s-a deplasat si o unitate SMURD de la Ineu. Echipajul medical a constatat insa ca baietelul se afla in stare critica, solicitând o unitate de terapie intensiva cu medic de la Arad.

”Cele doua echipaje medicale s-au intâlnit pe drum si s-au oprit pentru a stabiliza copilul inainte de a fi transportat la spital. Victima are arsuri pe 80 – 90 la suta din suprafata corpului si este in stare critica”, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pompierii spun ca la momentul sosirii echipajului de stingere depozitul de fân din gradina ardea generalizat, iar flacarile au cuprins o anexa cu animale.

Conform pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de copil care s-ar fi jucat cu focul.

Un alt incendiu procovat de un copil a distrus partial o casa din orasul aradean Sântana. Un baietel de patru ani s-ar fi jucat cu bricheta in casa, el si sora sa mai mare reusind sa iasa fara sa fie raniti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si