Un cuplu, John și Melody Hennessee, și-au vândut casa și aproape toate lucrurile pe care le aveau pentru a-și petrece restul vieții pe nave de croazieră.

Cei doi trăiau în Florida, unde aveau o casă, o afacere, dar și o rulotă pentru a călători în voie atunci când doreau.

Cum a început aventura pe mare a celor doi îndrăgostiți?

Totuși, în urmă cu trei ani, cuplul a decis să se dedice în totalitate vieții pe mare și să lase în spate tot ce au cunoscut și tot ce au agonisit vreodată până atunci.

Totul a venit după ce s-au săturat de viața lor de zi cu zi, cu activități banale precum gestionarea banilor, a cheltuielilor casei și multe altele care vin odată cu deținerea unei case și a unei mașini. Pe scurt, își doreau o viață nouă, departe de rutină.

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat, chiar în ziua de Crăciun! Fotbalistul român își ceruse iubita în căsătorie în vară, la Paris: „Înseamnă foarte mult pentru noi. Vă mulțumim că sunteți aici”

Într-o zi, cei doi au văzut o reclamă pentru o croazieră de 274 de zile a companiei Royal Caribbean pe Facebook. Nu au mai avut nevoie de alte motive din acel punct.

„Nu mai avem grija ipotecii sau a cheltuielilor legate de casă. Nu mai avem asigurare auto, asigurare de proprietate sau facturi de plătit pentru utilități... și lista poate continua.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum avem doar o factură pentru telefon, o factură pentru navă și câteva carduri de credit pentru atunci când mergem pe uscat, însă asta este tot”, a spus John pentru SkyNews, potrivit UNILAD.

Totodată, cei doi au mai spus și că, probabil, acum „ies mai ieftin” decât dacă trăiau în continuare pe uscat.

cuplu

Cuplul spune că e mult mai ieftin să trăiască pe vas decât pe uscat.

[Sursa foto: UNILAD]

Melody: „Aceasta va fi casa noastră pentru minim 15 ani”

Chiar dacă cei doi și-au vândut tot ce aveau pentru a ajunge la viața pe care și-au dorit-o, fără stres, ei bine, costul vieții la bordul navelor de croazieră nu este cel mai ieftin. 

Cuplul a rezervat croaziere lunare consecutive, iar după luna decembrie a anului 2024 cei doi se vor muta pe o navă de croazieră rezidențială.

Prețul unei „vile pe mare” este piperat, oricum. Este vorba despre suma de 99.999 de dolari, alături de o taxă lunară de 3.499 pentru două persoane, sau o taxă de 2.499 pentru o singură persoană, potrivit site-ului Villa Vie.

O vilă cu vedere la ocean costă nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 de dolari, la care se adaugă taxe lunare de 5.000 sau 4.000 de dolari în plus. Dacă îți dorești balcon, trebuie să scoți din buzunar 250.000 de dolari, cu taxe lunare de 8.000 sau 7.000 de dolari.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Colindul, tradiția care nu moare. Cete de fete și băieți au răsunat în Munții Apuseni

Cuplul plănuiește să petreacă minim 15 ani pe navă. Nava ce le va servi drept casă în următorii mulți ani este încă în construcție și este programată să se deschidă doritorilor de aventuri frumoase în luna mai a anului 2024.

„Aceasta va fi casa noastră pentru probabil minimum 15 ani”, a spus Melody.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si