Cei doi au torturat si agresat fizic o femeie de 88 de ani. Ei ar fi legat-o pe femeie cu un prosop si infasurata ca o mumie, doar pentru a avea o seara linistita, fara batai de cap. Batrana a fost descoperita asa de catre un alt angajat. Ea se afla in stare de soc si era si deshidratata.

Cei doi soti se numesc Cosmin si Ana Focsa, iar victima lor a fost Brenda Lea.



Desi acuzatiile sunt dure, barbatul cu cetatenie romaneasca nu a recunoscut nimic din ceea ce ar fi facut. Nu este adevarat. "Pai spune-mi domnule de ce nu exista nicio declaratie, de ce nici politia nu s-a obosit sa ia o declaratie, nu exista nicio hartie. Atunci, cum vine cineva in absenta victimei, sa spuna ca persoana respectiva a suferit ceva?", a spus el.

Chiar si asa, magistratii au considerat ca cei doi se fac vinovati de rele tratamente si neglijenta in serviciu. "Ceea ce ati facut voi este mult prea bolnav. Asa cum ati tratat-o si ati neglijat-o pe aceasta femeie in varsta", au spus acestia, dar inca nu au pronuntat sentinta definitiva in cazul celor doi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si