Cei doi concubini s-au angajat la acelasi bar, ea ca ospatarita, el aprovizioner. Pareau un cuplu linistit, asa ca au castigat rapid increderea patronilor. Doar ca indivizii s-au dovedit a avea alte indeletniciri.

Prima data a furat femeia din biroul patronului. In imagini este surprins momentul in care cei doi iubiti discuta in fata barului imediat dupa ce au dat lovitura. Ca sa nu dea de banuit, ospatarita s-a intors la bar cu borseta in care ar fi trebuit sa tina incasarile.

A doua lovitura a dat-o el, dupa program, la lasarea intunericului. Barbatul intra in bar cu cheia pe care o are de la patroni si dezactiveaza alarma pe care  o stie pe de rost. Este constient ca este filmat de camerele de supraveghere, asa ca incearca sa isi ascunda fata sub o gluga. Chiar si asa, se uita la un moment dat inspre dispozitivele video, semn ca stie exact unde sunt pozitionate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Barbatul a furat toate incasarile din ziua respectiva si a luat peste o mie de lei din biroul proprietarilor.

Angajatul l-a sunat a doua zi pe unul dintre patroni sa-si ceara iertare. I-a spus ca a furat banii ca sa isi cumpere droguri. I-a promis insa la telefon ca ii va restutui tot prejudiciul.

Individul nu a inapoiat banii, iar proprietarii au depus plangere la politie.

Oamenii legii incearca acum sa gaseasca cuplul de hoti. Acestia risca sa ajunga impreuna dupa gratii pentru furt. Si mai grav este ca femeia este insarcinata in aproape patru luni.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si