Kevin Mannion, în vârstă de 45 de ani, un fan MMA, a înjunghiat-o pe Elinor O'Brien, în vârstă de 22 de ani, în zona inghinală, într-un "atac violent și furibund", după ce s-au certat în apartamentul său din centrul orașului Manchester, pe 16 august anul trecut. Bărbatul, cunoscut pentru atacurile sale violente și-a ucis iubita după ce aceasta l-a întrebat despre faptul că se vedea cu alte femei. 

Bărbat a fost condamnat pentru violență, cu două zile înainte de crimă

Cu doar două zile înainte ca domnișoara O'Brien să moară, Mannion, care a fost condamnat anterior pentru violență. Aceasta se plânsese anterior la poliție despre faptul că fusese victima unui abuz domestic, dar era prea speriată să recunoască faptul că fostul ei iubit era făptașul.

Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide

Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: EXCLUSIV: Se împlinesc 2 ani de la crima din Onești, acolo unde doi muncitori au fost asasinați în apartament/ Avocat: ”Moroșan susține că este victima unei conspirații”

După ce a înjunghiat-o pe domnișoara O'Brien, acesta a sunat speriat la 999 și a susținut că fata a fost "străpunsă" accidental de "ceva din lucrurile ei", atunci când i-a aruncat gențile în timpul unei discuții. Chiar și în timp ce era interogat de poliție, atitudinea sa față de femeia pe care pretindea că o iubește era clară, bătăușul, care consumase cocaină, se referea în mod constant la domnișoara O'Brien ca fiind "fata lui" sau "fata aia".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Manchester Evening News relatează că Mannion își sunase deja avocatul pentru a se asigura că este pregătit pentru inevitabilul proces.

În timp ce Mannion inventa minciuni disperate, într-o încercare egoistă de a-și salva pielea, era evident că tânăra era îngrozită de el. Ea a făcut tot ce a putut pentru a evita mânia răzbunătoare a lui Mannion, știind exact de ce era capabil acesta.

Tânăra a ascuns violențele pentru a-l acoperi pe Mannion

Când a fost întrebată de prieteni și de familie despre rănile pe care le suferise din cauza lui Mannion, domnișoara O'Brien a inventat un fost iubit violent pentru a încerca să explice ochii învinețiți și vânătăile.

Femeia a folosit chiar și un nume fals la spital și era terifiată de gândul că ar putea fi văzută cu poliția și etichetată drept "turnătoare". De asemenea, a inventat povești pentru a acoperi furia violentă a lui Mannion.Chiar și în timp ce zăcea într-o ambulanță luptând pentru viața ei, a refuzat să dea numele bărbatului care îi provocase ceea ce avea să se dovedească a fi o rană fatală.

Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide

Un fan MMA și-a folosit prietena pe post de sac de box în timpul unei relații de 8 luni, înainte de a o ucide

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Ucigașul "canibal", arestat pe aeroport, avea un pachet suspect de carne în bagaj

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La procesul său pentru crimă, Mannion a declarat că nu avea nicio idee despre cum a fost rănită domnișoara O'Brien și a insistat că a găsit-o întinsă pe holul din fața apartamentului înainte de a cere ajutor. Da,r juriul a înțeles minciunile sale și l-a găsit vinovat de crimă, rănire cu intenție și comportament coercitiv sau de control. Chiar și așa, Mannion nu a arătat nicio emoție în timp ce juriul a dat verdictul în unanimitate după o zi de deliberări.

"Singura pedeapsă pe care o pot impune pentru crimă este închisoarea pe viață. Trebuie să determin pedeapsa minimă și am nevoie de ajutor din partea tuturor avocaților", a declarat judecătorul Neil Flewitt KC.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si