Ieri, Baciu a facut dezvaluiri cutremuratoare in fata judecatoarei de la Sectorul 4, unde a vorbit despre cartile scrise in inchisoare, dar si despre viata de la Jilava, unde da cu mopul in fiecare zi.  "Daca as avea un mop aici, v-as face o demonstratie. Munca fiecarui om e pretioasa”, a declarat Remus Virgil Baciu.

Judecatoarea l-a ascultat jumatate de ore. „ Prima parte a pedepsei am executat-o la Penitenciarul Giurgiu, acest Alcatraz al României.

Acolo se moare din cauze nenaturale. Am facut pedepsa în mijlocul Clanului Sportivilor. Daca ati afla ce se întâmpla acolo, nu le-ati mai da drumul niciodata (n.r.- detinutilor), ati da foc la aceste Jurassic Park-uri. Doua boli psihice circula în puscarii".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Remus Baciu
Remus Baciu

"Una e sa te crezi nevinovat. Îti repeti asta zi de zi si te convingi de asta, iar a p o i înnebunesti la gândul asta, ca esti închis nevinovat. A doua e legata de gratiere: crezi ca se va da si atunci nu mai faci nimic. Eu am cochetat cu ambele si am scapat de ele.

În penitenciar s-a dezvoltat o subcultura, daca te integrezi, esti mort pentru societate”, a declarat fostul sef al ANRP.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si