Close sidebar
Close sidebar

Un fost vicepresedinte ANRP face dezvaluiri socante despre viata din inchisoare: „Penitenciarul Giugiu, acest Alcatraz al Romaniei. Acolo se moare din cauze nenaturale”

Remus Virgil Baciu, fost vicepresedinte ANRP a vorbit in instanta despre conditiile din inchisoare, incercand sa o convinga pe judecatoare sa ii dea doua zile permisie. El a fost condamnat in 2014 la cinci ani cu executare pentru o spaga de 100.000 de euro, pentru urgentarea unui dosar de restituire.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, Baciu a facut dezvaluiri cutremuratoare in fata judecatoarei de la Sectorul 4, unde a vorbit despre cartile scrise in inchisoare, dar si despre viata de la Jilava, unde da cu mopul in fiecare zi.  "Daca as avea un mop aici, v-as face o demonstratie. Munca fiecarui om e pretioasa”, a declarat Remus Virgil Baciu.

Judecatoarea l-a ascultat jumatate de ore. „ Prima parte a pedepsei am executat-o la Penitenciarul Giurgiu, acest Alcatraz al României. Acolo se moare din cauze nenaturale. Am facut pedepsa în mijlocul Clanului Sportivilor. Daca ati afla ce se întâmpla acolo, nu le-ati mai da drumul niciodata (n.r.- detinutilor), ati da foc la aceste Jurassic Park-uri. Doua boli psihice circula în puscarii".

Citeste si: Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”- kanald.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Remus Baciu

"Una e sa te crezi nevinovat. Îti repeti asta zi de zi si te convingi de asta, iar a p o i înnebunesti la gândul asta, ca esti închis nevinovat. A doua e legata de gratiere: crezi ca se va da si atunci nu mai faci nimic. Eu am cochetat cu ambele si am scapat de ele.

În penitenciar s-a dezvoltat o subcultura, daca te integrezi, esti mort pentru societate”, a declarat fostul sef al ANRP.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI