Un bărbat a ucis o tânără, în localitatea Aleșd, pe drumul spre Oradea.

Anchetatorii au identificat o tânără, Beata Molnar, despre care se știa că a plecat luni, 23 mai, alături de Bone Ferenc, 43 de ani.

Poliția a fost alertată în momentul în care tânăra nu a mai putut fi contactată de cunoscuți. Aceștia știau că Bone Ferenc a mai avut antecedente, fiind condamnat cu suspendare pentru că își bătuse cu bestialitate în plină stradă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Temerile acestora s-au adeverit, tânăra fiind găsită fără suflare și cu o leziune în zona capului.

Citeste si: Iubitul unei femei a fost arestat, după ce aceasta a lăsat un bilețel unui angajat de la fast-food. Ce a scris, de fapt, în el

Bone Ferenc este principalul suspect al crimei. Anchetatorii au ținut cont de două elemente cheie atunci când au demarat urmărirea acestuia. Suspectul are un trecut violent și mașina sa a fost identificată pe mai multe camere de supraveghere în ipostaze care îl incriminează.

Corpul a fost găsit printre frunze și crengi uscate, într-o zonă acoperită de cantități mari.
Bone Ferenc fusese profesor de film, în cadrul Universității Sapienția, din Cluj. A fost demis, după episodul violent din trecut și Beata Molnar i-a suplinit acestuia postul. Între cei doi s-a înfiripat o relație, tânăra ucisă încercând să îi reabiliteze acestuia imaginea printre colegii universitari.

Citeste si: O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a ucis soțul cu cuțitul și a spus poliţiei că s-a rănit singur

O tânără de 21 de ani și-a ucis soțul și a spus că s-a rănit singur

Crimă în județul Vaslui. O femeie de 21 de ani din localitatea Trohan, comuna Gârceni, județul Vaslui, a fost ridicată de polițiști în noaptea de marți spre miercuri și reținută pentru 24 de ore sub acuzația de omor.

Tânăra este suspectă de crimă după ce, pe fondul unui conflict spontan cu soțul ei, un bărbat de 28 de ani, ar fi pus mâna pe un cuțit și l-ar fi înjunghiat, informează  presa locală.

Citeste si:  VIDEO- Femeia dispărută din Cluj, găsită moartă în Bihor. Suspectul principal, un fost profesor universitar condamnat pentru acte de violență

În primă instanță, tânăra le-a declarat polițiştilor că  soţul ei s-ar fi rănit singur,  dar probele au indicat cu totul altceva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si