Close sidebar
Close sidebar

Un nou ajutor de la Guvernul Romaniei pentru nevoiasi. Statul ofera bonuri de 500 de lei lunar pentru EI. Vezi daca te incadrezi si cum intri in posesia lor

Mai multi policitieni din Romania au depus un act normativ prin care vor sa vina in sprijinul pensionarilor si al familiilor cu copii care au un venit lunat mai mic de 1.200 de lei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta actiune vine in litera Constitutiei care spune ca Statul este obligat sa asigure traiul zilnic al cetatenilor.

Legea prevede totusi ca acest ajutor sa poate fi acordat si celor care nu au venituri, dar acestia sunt obligati sa efectueze cateva ore de munca in folosul comunitatii pentru a putea sa incaseze acest ajutor.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

"Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru. Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici.

Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta. Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal dar va trebui sa faca si ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care ii ajuta si ii sustine.

Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu işi permit nu este un efort bugetar pentru Romania", a declarat unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI