În ediția de luni, 8 februarie, în emisiunea ”Puterea Dragostei” a apărut un nou concurent. Primele clipe când Andrei, noul concurent a pășit în casa fetelor, au fost silențioase. Acesta a stârnit diferite emoții din partea concurentelor, însă degeaba deoarece, acesta a făcut deja o primă declarație de dragoste la adresa uneia dintre concurente.

Pe cine a pus ochii noul concurent ”Puterea Dragostei”

Fetele, dar mai ales Aya, au rămas uimite când acesta a spus următoarele: ”Pentru Aya am venit, nu mai plec la București fără ea”.

Băieții sunt extrem de curioși pentru cine a venit acesta în cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Romeo Vasiloni de la „Puterea Dragostei”, momente de cumpănă la întoarcerea din Turcia

Se pare că Andrei s-a mișcat rapid, deoarece încă din primele minute de la venirea sa în casă, a și invitat-o la dans pe Aya, iar aceasta părea extrem de mulțumită de alegerea făcută de către Andrei.

Aya și Andrei au dansat împreună[Sursa foto: Captură YouTube]

Tot în ediția de luni, la ”Puterea Dragostei”, Alex Stoica a luat-o prin surprindere pe Alexandra, după ce s-a aplecat și a încercat să o sărute în timp ce blondina se afla în casa băieților. Atunci când a văzut imaginile cu iubita lui, Codruț a fugit să ajungă în casa băieților, urmat de către ceilalți concurenți. Cei doi au fost pe cale să se ia la bătaie, însă au fost opriți de către ceilalți concurenți, la fel de șocați de cele întâmplate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Isabella și Aya de la „Puterea Dragostei”- dezmăț total în România. Unde au fost concurentele

Maria: Tu te-ai ridicat prima să îl pupi!

Codruț: Ai câștiat încrederea mea, băiatul meu!

Romeo: Ai înțeles ce am zis, Codruț, sau vrei să scurtez puțin propoziția?

Nicos atacă doi concutenți din casa ”Puterea Dragostei”

Nicos mai întâi face un atac dur la adresa lui Cazi, spunându-i că este ”un mare pervers!” și că el dă dovadă că este prieten cu toată lumea, iar mai apoi o pune la colț pe Maria: ”Îl întrebi pe băiatul ăsta din ce an e mașina lui? Nu ți-ar fi rușine să îl întrebi așa ceva?

Reacția Mariei: ”Auzi, mă?! Întreb ce vreau eu.”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si