Zeynep este extrem de supărată pe mama ei, după ce a aflat că aceasta a evitat să îi vorbească. Zeynep este decisă să nu își ierte mama, însă Ege încearcă să o convingă că greșește.

Kuzey este salvat ca prin minune de o tânără sărmană, pe nume Sîla, care se afla la cules de ciuperci, în pădure, acolo unde a avut loc accidentul avocatului. Această îl îngrijește în secret, fără că mama ei să știe de existența acestuia. 

dragoste si speranta

Un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

dragoste si speranta serial

Un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2 

Un nou episod din „Dragoste și speranță”, în această seară la Kanal D2

Sîla se bucură de sprijinul celei mai bune prietene, Zehra, pentru a-l îngriji pe Kuzey, cea din urmă știind cât de aprigă este mama prietenei sale, și că ar fi aspru pedepsită pentru ”comportamentul” fiicei sale. Mama Sîlei, Cavidan, este atât de rea încât tânăra și sora ei mai mică, Bahar,  se tem de ea și fac tot posibilul să îi între în grații pentru a nu avea de suferit.

Citește și: VIDEO- Yanis Pavel și Ovidiu Lipan Țăndărică. Cântărețul noii generații are colaborări cu mari artiști

Yîldîz trece prin momente cumplite și nu își poate reveni după pierderea lui Elif. Aceasta chiar încearcă să facă un gest extrem însă, printr-o coincidență fericită, va fi salvată de a face un gest necugetat.  

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

dragoste si speranta kanal d2

Serialul “Dragoste și speranță”, la Kanal D2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si