Brad Pitt a declarat că hotărârea fostei soții de a-şi vinde cota unui oligarh rus l-a forţat să se asocieze cu  „un străin cu asociaţii şi intenţii veninoase”.  Angelina Jolie nu a comentat momentan, în spațiul public, nimic în legătură cu incidentul.

Un nou scandal în showbiz-ul internațional, Brad Pitt și Angelina Jolie se vor întâlni în instanță

Fostul cuplu a cumpărat în anul 2008, o afacere de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care cuprinde o moşie şi o podgorie în sudul Franţei.

Actorul declară că el şi fosta lui soţie, Angelina Jolie, au fost de acord să nu-şi vândă afacerea fără permisiune reciprocă.

Citeste si: Imaginile cu Angelina Jolie în Ucraina, virale

Se pare că actrița nu a mai ținut cont de această promisiune, și a decis să-şi vândă cota unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără ştirea fostului ei soţ. .

Avocaţii lui Brad Pitt au afirmat că sub conducerea actorului, afacerea a crescut într-o  „poveste de succes internaţional de milioane de dolari”, cu toate cu Angelina Jolie  „nu a contribuit cu nimic”.

Angelina Jolie și-ar fi forțat fostul soț să se asocieze cu un străin de naționalitate rusă

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-l rănească pe Brad Pitt”, conform documentelor care au fost depuse în urmă cu aproximativ o săptămână.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Jolie ştia şi intenţiona că Shefler şi afiliaţii săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o şi să-i submineze investiţia sa în Miraval”.

Citeste si: Un tablou pictat Churchill, simbolul unei prietenii, a fost vândut la Londra cu 2 milioane de euro

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale şi delictuale a lui Jolie. Încălcând acordul părţilor, Jolie a căutat să-l forţeze pe Pitt să se asocieze cu un străin şi, mai rău, cu un străin cu asocieri şi intenţii veninoase”,  se precizează în documentele care au fost depuse săptămâna trecută de avocații lui Brad Pitt.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franţei şi a fost cumpărată de fostul cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro. Brad Pitt a contribuit cu 60% la preţul de cumpărare, iar Angelina Jolie a plătit restul de 40%, notează BBC.

Cât a durat relația dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angeina Jolie și Brad Pitt au devenit un cuplu în anul 2004, după terminarea filmărilor la pelicula „Mr&Mrs. Smith”. După 12 de relație, adică în vara anului 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în castelul Miraval, în Correns, Franța.

Un nou scandal la Hollywood. După procesul dintre Johnny Deep și Amber Heard, urmează ca Brad Pitt și Angelina Jolie să se judece în instanță

Citeste si: Scandalul Johnny Depp-Amber Heard. VIDEO Actorul le-a mulțumit fanilor printr-o postare pe TikTok

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

După doar doi ani de la căsătorie, adică în luna septembrie a anului 2016, Jolie a depus actele de divorț și a cerut custodia totală a celor șase copii pe care îi au împreună. Atunci când ne referim la copiii Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt, trebuie luați în considerare și cei adoptivi, deoarece începând cu anul 2006 toți poartă și numele actorului, devenind Jolie-Pitt, tocmai pentru ca acesta să le fie oficial tată adoptiv. 

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, trei dintre aceștia adoptați, dar și trei biologici.

Citeste si: VIDEO- Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si