Sooi De Coninck, unul dintre cei indivizii implicati in crima care a scos Olanda in strada, este sotul unei romance si tatal a doi copii. Ba mai mult, desi e in capul listei celor mai cautati, pe site-ul IGPR-ului, barbatul locuieste, linistit, si de buna vreme, la noi in tara.

"Avea firma, dar nu mai exista. Tipa era casatorita cu un olandez, statea mai mult acolo. Si-a deschis firma aici, dar nu stiu ce a facut si i-au inchis-o.

Ultima data a venit de si-a luat lucrurile.", spun oamenii.

Sa nu credeti ca a fost nevoie de o ancheta complexa ca in cazul Elodiei. La o simpla cautare pe internet, data din scaunul de birou, am gasit ca numele celui cautat pentru groaznicul omor apare ca asociat la o firma din judetul Brasov. Mai exact, in Cristian, unde individul nu le e strain localnicilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Asadar, nu s-a ferit nicio clipa. La un moment dat, insa, amandoi au disparut, spun vecinii. La un pas in urma lui au fost si politistii, care au perchezitionat o casa de-a sotiei, la o aruncatura de bat de Sibiu.

In casa de aici, anchetatorii au gasit actele cetateanului olandez. Si tot aici i s-au oprit si pasii. Atat lui, cat si sotiei. Cei doi, parca au intrat in pamant.

Pe capul olandezului a fost pus si un pret: 10 mii de euro, pentru cel care va da informatii pretioase care sa duca la prinderea lui.

Sooi De Coninck e banuit ca e implicat in asasinarea unui tanar de 27 de ani.

Cei doi ar fi facut parte din aceeasi banda de motociclisti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si