Mircea Trifan lucreaza ca Software Engineer Intern la compania de la Washington. Mircea este unul dintre elevii geniali din Vaslui si a excelat la informatica, fiind multiplu medaliat la concursurile si olimpiadele scoalre.

Desi a avut posibilitatea sa studieze afara, Mircea a ales sa isi continue studiile in tara si nu le-a abandonat nici dupa ce a fost recrutat de Microsoft. "Domnul Dan Pracsiu m-a ajutat enorm in cei patru ani de liceu, nu doar in planul informaticii, cat si in viata de zi cu zi.
Dumnealui este un om deosebit, deschis la minte, de la care oricine are ceva de invatat. Am reusit sa trec alaturi de el mai multe obstacole ce mi s-au ivit in cale si am ajuns unde sunt acum. Mi-a fost mai mult decat un profesor."
, a spus Mircea Trifan.

Mircea este incantat de invatamantul din Romania si a reusit sa obtina nota maxima la intrarea la facultate. "In timpul anului 1 cat si o parte din anul 2 am mai participat la concursuri de algoritmica dedicate studentilor. Impreuna cu doi colegi am reusit sa luam locul doi in cadrul olimpiadei nationale pentru studenti si am reusit sa ajungem pana in faza regionala sud-est europeana" ,a marturisit el.

Cat despre angajarea la Microsoft, Mircea spune ca americanii stiu cum sa te "cumpere".
"Pot spune ca am avut si o doza de noroc deoarece nu am aplicat eu, ci am fost contactat de un recruiter din cadrul companiei. Au urmat apoi mai multe interviuri in Bucuresti si Polonia, apoi am primit o oferta pe care, evident, am acceptat-o. Sa lucrez la o astfel de companie reprezinta o oportunitate sa ma dezvolt. Nu mai zic de partea financiara si de multitudinea de beneficii pe care la ai daca lucrezi aici.
Au cele mai bune metode sa te "cumpere" si sa vii sa lucrezi pentru ei"
, a spus Mircea Trifan, olimpicul vasluian.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

TOT MATERIALUL DESPRE MIRCEA TRIFAN IL GASESTI AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si