UPDATE: Pasagerul din paramotorul prabusit intr-un lac din Parcul Comana, cetatean strain, a murit

 

Pasagerul din paramotorul prabusit intr-un lac din Parcul Comana, cetatean strain, nu a mai putut fi salvat de echipajul SMURD care a ajuns la locul accidentului, decesul fiind declarat la mai bine de o ora de la accident, a afirmat pentru News.ro purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

 

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, decesul barbatului a fost declarat in jurul orei 18.18, dupa ce echipajul medical a incercat mai bine de o ora sa il resusciteze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca barbatul care a murit era cetatean strain.

 

"S-a trimis la locul accidentului un elicopter cu echipaj SMURD, dar din nefericire pacientul a decedat", a declarat pentru News.ro Raed Arafat.

 

El a adaugat ca pilotul paramotorului are multiple traumatisme si a fost preluat de o ambulanta, fiind transportat la Spitalul de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti.

Un paramotor în care se aflau două persoane s-a prăbuşit, duminică, în jurul orei 17.00, în apropierea localităţii Comana, din judeţul Giurgiu. La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD, echipajul medical acordând asistenţă persoanelor aflate în aparatul de zbor, a declarat pentru News.ro secretarul de stat Raed Arafat. (Vom reveni)

La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD, echipajul medical acordand asistenta persoanelor aflate in aparatul de zbor, a declarat pentru News.ro

secretarul de stat Raed Arafat.

"Este elicopterul SMURD acolo deja, acorda asistenta de urgenta. S-a comunicat ca ar fi doua victime, una este în stop cardiac şi se fac manevre pentru resuscitare", a declarat pentru News.ro secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

 

Potrivit martorilor, aripa paramotorului s-a rasucit în jurul comenzilor aparatului de zbor care nu a mai avut portanta şi a cazut de la o altitudine de aproximativ 300 de metri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si