Close sidebar
Close sidebar

Un pieton a fost accidentat mortal de un tramvai, in Capitala

Un pieton a fost accidentat mortal de un tramvai, sambata seara, în Capitala, la intersectia Bulevardului Stefan cel Mare cu Strada Lizeanu, anunta ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, victima a încercat sa traverseze strada fara sa se asigure, desi a fost avertizata de un alt pieton ca vine tramvaiul.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat în varsta de 50-60 de ani a fost lovit de un tramvai, sambata seara, în Capitala, la intersectia strazii Lizeanu cu Bulevardul Stefan cel Mare. În urma impactului, pietonul a decedat, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti Ilfov, Daniel Vasile, potrivit News.ro.

El a precizat ca la fata locului au intervenit un detasament special de salvatori si doua echipaje SMURD. Daniel Vasile a mai spus ca echipele ISU au intervenit pentru extragerea victimei de sub rotile tramvaiului.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, a declarat, pentru News.ro, ca barbatul a încercat sa traverseze strada fara sa se asigure, desi a fost atentionat de un alt pieton ca vine tramvaiul. Victima a fost lovita de mijlocul de transport în comun si a fost decapitata în urma impactului.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI