În loc de coroane de flori, oamenii sunt încurajați să ofere bani în plic.

Aceasta este propunerea unui primar din Hunedoara pentru a reduce poluarea. Primarul atrage atenția și asupra faptului că o anumită sumă de bani ar fi mult mai folositoare familiilor îndurerate.

Citește și: Anunțul făcut de oamenii de știință: Nivelurile actuale de CO2 din atmosfera Terrei „nu au mai fost văzute de milioane de ani”

Bani în plic, în loc de coroane de flori din plastic

„De multe îi iau pe nepregătite și vreau să specific, nu e obligație. Cred că ar fi mai bine să le dea o sumă să îi ajute. Știm că cheltuilele sunt mari, dacă a fost bolnavă și a umblat prin spitale, au fost cheltuieli, și cred că e mai bine așa. Să ajute oamenii, familiile în necaz, cu bani, că sunt mai de folos decât o coroană pe care n-o citește nimeni" , spune primarul comunei Vălișoară, Camelia Bedea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Prin intermediul acestei propuneri, primarul consideră deșeurile din cimitire s-ar împuțina.

Citește și: Ce categorii de persoane vor plăti impozit pe amprenta de carbon

„Ar fi foarte bine că nu ar mai fi deșeuri care se distrug greu. Aceste practici sunt și în alte comune din Arad. 70% au reușit să reducă deșeurile din coroane. Va fi mai curat, ordine, și oamenii care se ocupă de curățenie n-o să aibă de lucru.

E o problema  cu depozitarea lor", a mai spus primarul pentru antena3.ro

Prețul unei coroane de flori din plastic  pleacă de la 45 de lei, în timp ce pentru coroanele de flori naturale, prețul poate ajunge și la câteva sute de lei.

Citește și: Garda de Mediu trage un semnal de alarmă! Unii români riscă amenzi de până la 10.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si