Close sidebar
Close sidebar

Un roller coaster a rămas blocat la peste 200 de metri în Ohio, SUA spre disperarea oamenilor

Vizitatorii unui parc de distracții din Ohio au fost nevoiți să evacueze un roller coaster după ce acesta a suferit o defecțiune mecanică.

Stefania Pavel,

Vizitatorii unui parc de distracții din Ohio au fost nevoiți să evacueze un roller coaster după ce acesta a suferit o defecțiune mecanică.

[Sursa foto: Molusco - Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Într-un incident șocant, oaspeții unui parc de distracții din Ohio, Statele Unite ale Americii, au trecut printr-un calvar înspăimântător după ce au fost nevoiți să evacueze și să coboare pe scări un roller coaster de peste 200 de metri după ce acesta a suferit o defecțiune mecanică în cel mai înalt punct al său, lăsându-i suspendați în aer, relatează Fox News.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Incidentul a avut loc la Cedar Point din Sandusky, Ohio, luni, când o defecțiune mecanică i-a făcut pe oameni să coboare pe scări pe uriașul roller coaster Magnum XL-200 de 205 metri.

Citește și: Un autocar plin de copii s-a răsturnat. Ei se întorceau de la un festival de folclor din Bulgaria

Incidentul a avut loc la Cedar Point din Sandusky, Ohio, luni, când o defecțiune mecanică i-a făcut pe oameni să coboare pe scări

[Sursa foto: Molusco- Twitter]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Tony Clark, directorul de comunicare de la Cedar Point, a explicat că a fost vorba de o oprire de rutină a cursei, similară cu o situație de tip "lumina de verificare a motorului", care a necesitat oprirea temporară a cursei și care nu a putut fi repornită imediat.

Roller coasterul fost numit "cel mai rapid și mai abrupt" circuit complet din lume

Ca măsură de precauție, clienții au fost evacuați în siguranță pentru a se asigura de bunăstarea lor, a adăugat el.

Ca măsură de precauție, clienții au fost evacuați în siguranță.

[Sursa foto: Cedar Point- Facebook]

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată personalul parcului conducându-i pe turiști pe un ansamblu de scări abrupte, ținându-se de o balustradă. Toți pasagerii păreau nevătămați. Potrivit site-ului web al Cedar Point, roller coasterul Magnum XL-200, care deține recordul Guinness Book of World Record pentru înălțimea vârfului său de lance, a debutat în 1989 și a fost "cel mai rapid și mai abrupt" roller coaster cu circuit complet din lume. 

Citește și: Cinci parcuri tematice din Europa, perfecte pentru a petrece timp cu familia

Anterior, un incident similar a avut loc în Marea Britanie, când opt persoane, printre care și un copil de opt ani, au rămas blocate în vârful unui roller coaster de 72 de metri înălțime, care s-a blocat în parcul tematic Adventure Island din Southend, Essex.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI