Close sidebar
Close sidebar

Un român a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat sexual mai multe femei. Totul a avut loc în Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

Un cetățean român este supus unei anchete în legătură cu cinci incidente de violență sexuală care au avut loc pe malul râului Reno, în regiunea Emilia-Romagna, Italia. Aceste evenimente tulburătoare s-ar fi produs chiar în timpul zilei.

Alexandra Costea,

Un român a ajuns în spatele gratiilor după ce a agresat sexual mai multe femei. Totul a avut loc în Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un român în vârstă de 20 de ani, a fost arestat de carabinierii de la stația din Casalecchio di Reno. Bărbatul este subiectul unei investigații pentru comiterea a cinci acte de violență sexuală.

Conform plângerilor depuse de victime, incidentele au avut loc în perioada 22 aprilie- 9 mai a acestui an, în parcul Talon, de-a lungul malului râului Reno.

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Victimele românului, care au cerut ajutor carabinierilor, au povestit despre diverse incidente de agresiune fizică săvârșite de bărbat în timpul zilei. Victimele nu erau selectate pe baza unui criteriu anume, dar toate au fost atacate de individ în apropierea parcului Talon, de-a lungul malului râului Reno.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Bazându-se pe descrierile oferite de cele cinci femei și pe o fotografie realizată cu telefonul mobil de una dintre ele, fără ca suspectul să știe, anchetatorii au reușit să-l identifice pe tânăr. Tribunalul a decis ca bărbatul de 20 de ani, de origine română, să fie plasat în arest la domiciliu, conform informațiilor presei italiene.

O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

Nuntă de neuitat pentru o femeie din Italia! Mireasa a fost salvată de oamenii legii după ce a rămas blocată în trafic. Aglomerația s-a produs din cauza restricțiilor impuse în Roma pentru etapa finală a concursului Turul Italiei la ciclism 2023, notează jurnaliștii de la Roma Today.

Totul a avut loc duminică, 28 mai 2023, atunci când în centrul istoric al Romei, străzile erau închise pentru ultima etapă a celebrei curse de ciclism „Giro d’Italia”.

În agitația cursei și a susținătorilor, un personaj inedit a apărut în acest decor neașteptat. Mai exact, este vorba despre o mireasă care se afla în drum spre biserica Sant’Ignazio, acolo unde o așteptau toți invitații pentru a-și unii destinele cu iubitul ei, dar a rămas blocată cu mașina în Piazza di Torre Argentina.

Citește și: Un autobuz supraîncărcat a căzut într-o prăpastie din India. 10 persoane au murit, alte 55 au fost rănite

Oamenii legii, care se aflau în zonă pentru a asigura ordinea și securitatea pe premisa unei bune desfășurări a competiției cicliste, au remarcat neliniștea vizibilă a femeii îmbrăcată în alb. Cu un gest plin de galanterie și profesionalism, polițiștii i-au făcut onoarea să-i ofere un loc în mașina de poliție și au însoțit-o cu grijă până la biserica în care viitorul soț o aștepta nerăbdător.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

În momentul în care au ajuns la biserică, polițiștii s-au oprit în fața intrării și au ajutat-o pe mireasă să coboare cu delicatețe din mașină. Cu o ultimă privire de încurajare și un salut respectuos, oamenii legii au plecat să-și continue misiunea, lăsând-o pe femeie în grija viitorului soț și a celorlalți participanți la ceremonie.

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI