Prețurile piperate pentru cafea într-o benzinărie din Ungaria au stârnit un val de reacții acide în rândul oamenilor. Un bărbat român a publicat o poză pe un grup de Facebook pentru români, unde a arătat suma incredibilă pe care a scos-o din buzunar pentru un cappuccino și un espresso.

Un total de 6,5 euro, ceea ce înseamnă aproximativ 30 de lei, pentru cele două băuturi, pățania bărbatului a devenit rapid subiectul discuțiilor din mediul online.

Un român a rămas uimit când a văzut cât are de plătit pentru două cafele în Ungaria

Un român a rămas uimit când a văzut cât are de plătit pentru două cafele în Ungaria

[Sursa foto: Facebook]

Cât a plătit un român pentru două cafele în Ungaria?

Postarea a intrat rapid în atenția internauților, generând sute de like-uri și comentarii în care oamenii își împărtășesc păreri diverse despre situație.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Unele persoane au condamnat ferm prețurile mari din Ungaria, fiind indignați față de această practică. Un om a scris că  „profită cât pot de românii care se opresc la ei”,  arătându-și astfel nemulțumirea față de prețurile exagerate pentru turiști.

Un alt utilizator de pe rețeaua socială a scris într-o notă amuzantă: „ Probabil era cu lapte de măgar, normal să fie mai scumpă",  a

fost comentariul amuzant, motivând că ingredientele mai scumpe pot fi cele care dau costurile ridicate.

Unele persoane nu au fost surprinse de situație. Mulți internauți au spus că prețurile exagerate din benzinăriile din Ungaria sunt cunoscute și șoferii au început să le accepte. Un comentator a scris:  „e normal, preț de autostradă și de necunoscători!! Se știe de foarte mulți ani că ungurii pe autostradă te perpelesc!!”.

Altcineva a spus că în cadrul benzinăriilor există automate de cafea care oferă prețuri mai mici. De asemenea, s-a spus că și în alte țări din Europa, prețurile pentru băuturile de benzinărie sunt asemănătoare sau chiar mai mari.

„În țară, pe la benzinării mai sunt și aparate de cafea, 3-4 lei, cafea bună... mai terminați cu exagerările astea că tot plângeți de zici că de unde veniți voi e totul gratis!! Stați liniștiți că în Spania pe autostradă e 2,5 euro o cafea, o cola 3 euro ...așa că numai plângeți atât!!!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si