„În seara zilei de 17 septembrie a.c., în jurul orei 22:25, în cadrul activităților desfășurate pe Bd. Pipera din Voluntari, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un autoturism, iar la testarea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 34 de ani, aparatul drug test a indicat un rezultat pozitiv la consumul a 3 substanțe psihoactive.

Șoferului i s-au luat mostre biologice

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească din București, pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis poliția.

Șofer de taxi, prins cu viteza de 174 kilometri pe oră

Joi, un șofer de taxi a fost prins pe DN1, în afara oraşului Băicoi, cu viteza de 174 de kilometri pe oră. La testarea cu aparatul DrugTest s-a constatat consumul unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Citeste si: Diana a murit în Italia în urma unui accident cumplit de mașină. Șoferul care a ucis-o pe româncă nu a fost încă găsit

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Aparatul radar a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă). La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bucureşti. Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, precizează informarea IPJ Prahova.

Bărbatului i s-a întocmit un dosar penal

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova desfăşoară, joi, o acţiune de tip „BLITZ” pe Drumul Naţional 1, în afara oraşului Băicoi, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi pentru depistarea acelora care nu respectă regimul legal de viteză.

Citeste si: După ce a refuzat să oprească mașina pe care o conducea, fiul Dianei Șoșoacă a fost urmărit de polițiști. Ce sancțiuni a primit acesta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si