UPDATE. Un șofer de 19 ani, aflat sub influența drogurilor, a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier soldat cu moartea mamei sale, în vârstă de 45 de ani.

Accidentul a avut loc în județul Olt, pe un drum judeţean din comuna Mărunţei. Tatăl tânărului șofer se află în stare gravă la spital. 

Șofer de 19 ani, sub influența drogurilor

În accidentul produs pe DJ 546 au fost implicate două autoturisme şi un pieton, lovit de una dintre maşini după coliziunea dintre acestea.

Şoferul unuia dintre autoturismele implicate, un tânăr în vârstă de 19 ani, a avut rezultat pozitiv la testarea cu Drugtest, ce a indicat prezenţa unei substanţe psihoactive (T1B THC), a menţionat IPJ Olt.

Potrivit unor surse neoficiale, coliziunea dintre cele două autoturisme s-ar fi produs după ce maşina condusă de tânărul în vârstă de 19 ani ar fi intrat în depăşire.

Femeia care a decedat era pasageră în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, iar persoanele rănite sunt pietonul şi trei pasageri din maşinile implicate.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă, vătămate corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

UPDATE. Un șofer băut a ucis o femeie în Hunedoara

O femeie de 86 de ani a murit într-un accident produs sâmbătă pe DN 7, în apropiere de municipiul Deva, după ce un şofer aflat sub influenţa alcoolului a pierdut controlul

volanului, a izbit un parapet de separare a sensurilor de mers şi apoi a ricoşat într-un autoturism în care se afla şi victima.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, autorul accidentului, un bărbat de 34 de ani, a fost testat şi a rezultat că prezenta o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șofer băut, accident mortal

Din primele cercetări, şoferul de 34 de ani conducea un autoturism pe banda a doua, din direcţia Deva spre Simeria, iar în zona localităţii Sântuhalm a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul de protecţie ce desparte sensurile

de mers. Apoi a pătruns pe prima bandă a aceleiaşi direcţii de mers, unde a acroşat un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, pe care l-a proiectat în afara părţii carosabile, unde a lovit un copac.

În ajutorul victimelor au intervenit pompierii militari din Deva, cu două autospeciale şi două ambulanţe, la faţa locului fiind identificate trei victime- şoferii celor două autoturisme şi o femeie aflată în stare gravă, care a decedat ulterior, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Accident mortal în Suceava. Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe drumul european E85, pe raza localităţii Drăguşeni din judeţul Suceava.

Citește și: A murit un celebru patron de club de fotbal

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, victimele, una de 38 de ani, iar cea de-a doua de 55 de ani, se aflau într-un autoturism care a intrat într-un camion parcat în afara părţii carosabile.

Bărbat mort în accidentul din Suceava

"Cei doi ocupanţi ai autoturismului au rămas încarceraţi, unul dintre ei fiind inconştient.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă", au informat oficialii ISU Suceava.

După scoaterea victimelor din maşină, s-au efectuat manevre de resuscitare pentru unul dintre bărbaţi, însă, ulterior, s-a declarat decesul.

Cea de-a doua victimă, conştientă, a fost preluată de ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Accident mortal pe DN 2A, în județul Constanța. O femeie a murit pe loc

O persoană a murit şi patru au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost sesizaţi în legătură cu producerea unui accident rutier, pe DN 2A, în apropiere de staţia de taxare de la Vadu Oii.

În evenimentul rutier care a avut loca la 1 septembrie, au fost implicate două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 

Accident cu trei victime la Albota, Argeș

Un alt accident grav de circulație s-a petrecut vineri noaptea pe raza comunei Albota din județul Argeș.

La fata locului au intervenit trei echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și primul ajutor calificat, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș( SAJ).

Accidentul rutier s-a produs în comuna Albota, DN 65, în care au fost implicate două autoturisme.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat trei victime aflate în interiorul unuia dintre autoturisme, care nu se puteau evacua sigure, fiind necesare efectuarea manevrelor de extragere ale acestora, cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei.

În urma evenimentului rutier, echipajul TIM a preluat o femeie găsită inconştienţă, în vârstă de aproximativ 25 de ani, care suferise multiple traumatisme. La spital au mai fost transportate două persoane, un bărbat de 37 de ani cu multiple traumatisme, dar conştient, precum şi o femeie de 46 de ani.

Accident grav cu motocicleta

Un accident care putea avea consecințe dramatice s-a produs vineri seară în municipiul Rădăuți.

Un tânăr de 28 de ani a ieșit la plimbare cu motocicleta în stare avansată de ebrietate avându-l alături pe fiul său în vârstă de 4 ani, fără cască de protecție.

Copilul a fost rănit în urma accidentului, din fericire nu grav.

Din cercetările polițiștilor de la Rădăuți rezultă că motociclistul a agățat portiera unei mașini Toyota, în timp ce șoferul acesteia, din Ciurea-Iași, își asigura copilul în vârstă de 1 an în scaunul special de pe bancheta din spate.

Autoturismul era parcat pe strada 22 Decembrie din Rădăuți. Din direcția străzii Bogdan Vodă a venit o motocicletă. Din cercetările poliției a rezultat că motociclistul a acroșat ușor portiera deschisă a mașinii și a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți, care s-a răsturnat pe sens opus, pe partea carosabilă.

Motociclist, mort la școala de șoferi

Un grav accident rutier a avut loc, azi, într-un poligon utilizat de o şcoală de şoferi dintr-o localitate din Dâmbovița. Un bărbat care făcea şcoala de conducători pentru motociclete a murit. Instructorul a fost grav rănit, după ce motocicleta s-a izbit de un zid.

Accidentul a avut loc într-un poligon auto privat din localitatea Ulmi.

„Se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard. Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.
Potrivit IPJ Dâmboviţa, în accident a fost implicată o motocicletă folosită pentru şcoala de șoferi. Bărbatul mort era cursant. Instructorul a fost grav rănit, fiind dus la spital.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si