Accident grav, duminică dimineață, la Cagli din provincia Pesaro Urbino. Tânărul care conducea camionul, în timp ce traversa un viaduct, a pierdut controlul direcției și a lovit cu partea laterală a vehiculului balustrada de protecție. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a fost aruncat din cabina TIR-ului peste pod, plonjând de la 20 de metri într-un râu și a murit pe loc. Salvatorii au intervenit cu elicopterul pentru a putea recupera trupul tânărului.

Citește și: Accident pe DN 7, în județul Vâlcea: două autoturisme s-au ciocnit frontal

Petrit Jashari s-a născut în Castiglione del Lago, părinții fiind albanezi. Lucra pentru afacerea familiei, dar pasiunea lui era fotbalul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„O viață foarte tânără întreruptă de un nou accident dramatic. Întreaga comunitate Magione se adună în jurul familiei Jashari, în urma pierderii lui Petrit, un transportator de 22 de ani care a suferit un accident pe drumul spre Cantiano. Nu există cuvinte pentru o tragedie atât de dureroasă. Cea mai profundă compasiune se îndreaptă către părinți, familie și prieteni”, a scris pe Facebook primarul Giacomo Chiodini.

Citește și: Povestea impresionantă a bărbatului care lucrează ca șofer de TIR la 90 de ani. Se trezește la 4 dimineața și lucrează 12 ore pe zi

Povestea impresionantă a bărbatului care lucrează ca șofer de TIR la 90 de ani. Se trezește la 4 dimineața și lucrează 12 ore pe zi

Brian Wilson este un bătrân din Marea Britanie, care la vârsta de aproape 91 de ani se menține în formă conducând un TIR.

Bărbatul nu crede că se va pensiona curând, în ciuda vârstei înaintate pe care o are.

Citește și: „I-a angajat pe copiii ăștia ca să-i omoare” Cad primele capete în cazul tragediei de la mina Jilț. 25 de muncitori s-au înghesuit în „Camionul morții” pentru o bucată de pâine

Brian Wilson lucrează ca șofer pe TIR încă din anul 1953, când a început să transporte benzină pentru Esso, relatează  Daily Mail. Bătrânul se menține în formă, la vârsta de 90 de ani. El se trezește la ora 4:00 dimineața și adesea face ture de câte 12 ore la volanul unui camion fabricat în anul 1993.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si