Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr de 19 ani a fost salvat în ultimul moment dintr-o clădire în flăcări. Incendiul ar fi fost provocat

Un tânăr de 19 ani a fost scos de pompieri, luni dimineaţa, în stare de inconştienţă dintr-o hală dezafectată a unei firme în care sunt spaţii pentru birouri, unde erau depozitate mai multe echipamente de birotică, după un incendiu provocat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari suceveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată a unei societăţi comerciale, situată pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor, ardeau mocnit materiale plastice şi deşeuri, aflate în interiorul halei, în spaţii destinate pentru birouri, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, şi exista pericolul de propagare la mai multe echipamente de birotică depozitate acolo.
În incendiu s-au degajat cantităţi mari de fum şi gaze toxice, iar martorii aflaţi la faţa locului au declarat că în interior există o persoană care nu a mai reuşit să iasă.
Salvatorii au constituit echipe de căutare-salvare şi au intrat în spaţiile cu fum, iar la scurt timp, au identificat un tânăr de 19 ani, care era în stare de inconştienţă.
Acesta a fost evacuat şi a fost preluat de echipajul SMURD, iar după ce i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, bărbatul şi-a revenit şi a fost transportat
la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
ISU Suceava menţionează că incendiul a izbucnit cel mai probabil în urma unei acţiuni intenţionate.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari suceveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată a unei societăţi comerciale, situată pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor, ardeau mocnit materiale plastice şi deşeuri, aflate în interiorul halei, în spaţii destinate pentru birouri, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, şi exista pericolul de propagare la mai

multe echipamente de birotică depozitate acolo.

În incendiu s-au degajat cantităţi mari de fum şi gaze toxice, iar martorii aflaţi la faţa locului au declarat că în interior există o persoană care nu a mai reuşit să iasă.Salvatorii au constituit echipe de căutare-salvare şi au intrat în spaţiile cu fum, iar la scurt timp, au identificat un tânăr de 19 ani, care era în stare de inconştienţă.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Acesta a fost evacuat şi a fost preluat de echipajul SMURD, iar după ce i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, bărbatul şi-a revenit şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii

suplimentare şi tratament de specialitate.
ISU Suceava menţionează că incendiul a izbucnit cel mai probabil în urma unei acţiuni intenţionate.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI