Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de o mașină pe Șoseaua Antiaeriană din Capitală, informează Poliția Rutieră.

Accident mortal pe Șoseaua Antiaeriană din Capitală 

Un accident de circulație a avut loc marți seara, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism.

Citeste si: Accident rutier cumplit: doi oameni au murit și alți doi sunt răniți

Din primele informații, un tânăr de 19 ani, aflat în traversarea părții carosabile a fost accidentat mortal de un autoturism pe Șoseaua Antiaeriană din Bucuresti.

Ce a transmis Poliția Rutieră

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent s-a stins din viață după ce ar fi căzut dintr-un copac. Băiatul de 15 ani a fost găsit de medici în comă

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

Tânărul nu a putut fi resuscitat

În urma impactului, pietonului în vârstă de doar 19 ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Citeste si: Accident mortal: un motociclist a murit după ce a fost izbit în plin de o mașină

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul indicat a fost zero.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

Citeste si: O fetiță este în comă, iar trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si