Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Targu Jiu s-a sinucis dupa o cearta cu iubita

Un tanar de 22 de ani, din Targu-Jiu, a fost gasit spanzurat, ieri dimineata, intr-o magazie din locuinta sa. Descoperirea a fost facuta de tatal acestuia. Primele verificari efectuate de politisti arata ca tanarul s-ar fi sinucis din dragoste, dupa o banala cearta cu iubita lui.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Silviu Croitoru a fost gasit spanzurat de o grinda de catre tatal sau. Desi nu a lasat un bilet de adio, se pare ca totul ar fi pornit de la o simpla cearta cu iubita sa.

"In jurul pranzului a fost gasit, de tatal sau, un tanar de 22 de ani, spanzurat de o grinda, intr-o magazie, pe strada Tismana. Se pare ca motivul ar fi relatia cu o fata", au precizat reprezentantii IPJ Gorj.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Prietenii baiatului au luat cu asalt pagina lui de facebook, exprimandu-si regretele fata de gestul sau.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI