Close sidebar
Close sidebar

Un tata, acuzat ca si-a omorat fetita sufocand-o, a fost achitat! Adevaratul criminal si-a marturisit fapta

Un barbat, condamnat pentru ca si-ar fi ucis fiica, de doi ani, a fost eliberat din inchisoare dupa ce s-a dovedit ca este nevinovat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, s-a crezut ca Michael Sanders si-ar fi sufocat fiica de doi fiindca l-a deranjat in timp ce se juca pe calculator. Barbatul a sustinut ca e nevinovat si ca si-a gasit fata fara suflare. Totul s-a intamplat in decembie 2015. El a fost trimis la inchisoare in aprilie 2016.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Acum, la aproape doi ani de condamnare, Michael a fost eliberat dupa ce baiatul lui, in varsta de 7 ani, a recunoscut ca a sufocat-o pe sora lui cu o perna.

Sanders a marturisit ca si-a gasit fetita moarta dupa ce fiul i-a spus ca ea doarme si ca nu se trezeste, scrie independent.co.uk.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI